Emma Barremyr

Vackra hösten!

IMG_9432

 

God morgon ♥

Vilken helg vi haft!

Jag skulle kunna tjata om hur fantastisk och fin hösten är i en hel evighet just nu känner jag! Alltså hur vackert är det inte med alla färger? 

Jag antar att en blir så här kär i den färgglada världen eftersom den varar en så kort tid varje år. Inom ett par veckor kommer alla färger vara borta och världen kommer vara ganska grå ett tag! Bäst att passa på att njuta och känna tacksamheten för nuet ♥

Hösten i fjällen är extra fin och vandringen vi gjorde i lördags var helt magisk! Både under fredag och lördag blev det mycket rörelse och igår vaknade jag sådär öm och härlig i kroppen. Det blev en lång vilodag under bilresan hem vilket var välbehövligt. Idag känner jag mig också väldigt trött och passar därför på att ta en vilodag till. Kroppen vet så väl vad den behöver och säger alltid till, det gäller bara att kunna lyssna!

Ni ska få höra mer om vandringen upp på Städjan och Nipfjället inom kort, men först har jag lite måndagsjobb att ta tag i….

 

IMG_9458

Känslan jag får av bilden ovan är värme i hela kroppen och ett ”aaaaaaaaah” som sprider lugn från topp till tå!

 

…så länge kan ni väl ta och berätta för mig vad ni har gjort i helgen?

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristina

  Jag åkte på magsjuka i natten till lördag och låg totaldäckad hela helgen! Vi skulle egentligen åkt sovit över hos mina svärföräldrar och blivit bortskämda med fika, mat och vin. Istället fick min sambo skämma bort mig med proviva och smörgåsrån! 🙂 Men efter en sån helg känner jag mig extra pigg och tacksam över livet nu när jag är frisk igen!

  1. Emma

   Åh vad tråkigt med magsjuka! Skönt att du kunnat vila upp dig och att du mår bättre igen! Ha en fin vecka 🙂

 2. Emelie

  Alltså jag älskar verkligen alla Sveriges årstider, blir lika glad varje gång en ny årstid kommer haha. En får liksom längta till alla årstider och det är en så mysig känsla när det sedan skiftar. Alla årstider har liksom sin charm… Jag var hemma i Stockholm under helgen så sov hos min bästa kompis i fredags, välbehövligt! Pluggade, tränade, gjorde hemlagade köttbullar och var på bio med en annan kompis i lördags, och gick en långpromenad med familjen och hade släktkalas för min lillebror i söndags. Sedan lämnade jag Stockholm igen och åkte tillbaka till Uppsala för juridikplugg på kvällen i vår s.k. basgrupp. Fullspäckad men himla härlig helg!! 🙂

  En fråga bara, hade du tänkt ha en till helg i Idre (eller någon annanstans) snart? 😀

  1. Emma

   Ja det är otroligt fint och det är nog just variationen som gör att vi uppskattar varje årstid så mycket som du säger! Vilken myshelg du haft 🙂 Förhoppningsvis är du laddad med lite ny mental energi 🙂

   Tänkte du på någon ny träningshelg? Jag får se hur jag gör med det, men kanske nästa år 🙂

 3. marie

  Vad härligt ni har haft det och jättefina bilder från Idre 🙂 Jag har jobbat nätter och slutade nu kl 8, har ätit frukost och nu ska jag försöka sova några timmar, känner att sömnkontot behöver fyllas på:) När jag vaknar sen blir det en härlig höstpromenad med en vän 🙂

  Kram och ha en fin dag!

  1. Emma

   Tack Marie 🙂

   Imponerad över att du jobbat natt! Hoppas du fått lite sömn idag nu och att du njuter av höstpromenaden med din vän! ta hand om dig och ha en fin eftermiddag 🙂 Kram

stats