Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Kanelbullens dag

Publicerad,

God morgon ♥

 

4 oktober mina vänner, idag är det kanelbullens dag! Det måste vi ju fira med lite smarriga bulltips här på bloggen!

Har du ett härligt bullrecept att dela med dig av? Dela gärna det i kommentarsfältet eller länka vidare dit vi kan hitta det!

 

Här är fyra kanelbulletips från mig!

 

IMG_6315-701x467

 

Hoppas du unnar dig en god kanelbulle idag!

Det är du värd!

 

Kram / Emma.

4 Kommentarer

  1. Jag gjorde helt perfekta kanelbullar idag, de var både hälsosamma och otroligt enkla att göra.
    Deg:
    1dl valfri mjölk
    1msk agave sirap
    3dl dinkelmjöl fullkorn
    1,5tsk bakpulver
    1tsk kardemumma
    Fyllning:
    1/2dl dadlar
    1tsk kanel.

    Börja med att blötlägga dadlarna innan du börjar med resten (minst 10 minuter ska de vara blötlagda).
    Blanda mjölk och sirap i en bunke. Blanda sedan alla torra ingredienser i en annan skål. Rör ner mjölblandningen i mjölken.
    Kavla ut degen.
    Häll av vattnet från dadlarna och mixa dem, blanda sedan ned kanel och smeta på degen. Rulla ihop och skär små bullar av längden. Stoppa dem i bullformar och sedan in i ugnen på 200 grader i ca 10-20 minuter beroende på ugn och hur kladdiga du vill ha dem!

  2. http://lindaassarsson.blogg.se/2015/september/kanelbullar.html

    Detta är bullar Kag gärna bakar och mumsar till mellanmål 🙂

    Idag njöt vi dock av varsin köpebulle från bageriet där vi även köper frukostbröd 🙂

    Livskvalitet!

    • Härligt med bullar till mellis 🙂 Mums!!! Kan tänka mig att det var goda bullar från bageriet också!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *