Emma Barremyr

Kanelbullens dag

God morgon ♥

 

4 oktober mina vänner, idag är det kanelbullens dag! Det måste vi ju fira med lite smarriga bulltips här på bloggen!

Har du ett härligt bullrecept att dela med dig av? Dela gärna det i kommentarsfältet eller länka vidare dit vi kan hitta det!

 

Här är fyra kanelbulletips från mig!

 

IMG_6315-701x467

 

Hoppas du unnar dig en god kanelbulle idag!

Det är du värd!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Jag gjorde helt perfekta kanelbullar idag, de var både hälsosamma och otroligt enkla att göra.
    Deg:
    1dl valfri mjölk
    1msk agave sirap
    3dl dinkelmjöl fullkorn
    1,5tsk bakpulver
    1tsk kardemumma
    Fyllning:
    1/2dl dadlar
    1tsk kanel.

    Börja med att blötlägga dadlarna innan du börjar med resten (minst 10 minuter ska de vara blötlagda).
    Blanda mjölk och sirap i en bunke. Blanda sedan alla torra ingredienser i en annan skål. Rör ner mjölblandningen i mjölken.
    Kavla ut degen.
    Häll av vattnet från dadlarna och mixa dem, blanda sedan ned kanel och smeta på degen. Rulla ihop och skär små bullar av längden. Stoppa dem i bullformar och sedan in i ugnen på 200 grader i ca 10-20 minuter beroende på ugn och hur kladdiga du vill ha dem!

stats