Emma Barremyr

Höstens vackraste solnedgång

IMG_9416

 

God morgon lördag ♥

Jag har sett många vackra solnedgångar i mitt liv, men den som var igår var verkligen en alldeles speciell solnedgång. Jag tappade hakan helt och hållet för att det var så himla vackert! Vinden hade mojnat och i takt med att solen sjönk ner mot horisonten spred sig ett rött glödande ljus över himlen! Det varma, röda ljuset påminde mig om Afrika och alla vackra solnedgångar vi skådade i Zanzibar, och jag fick härliga flashbacks. Jag blev stående och bara tittade, hade ett litet ”moment” med mig själv och tänkte på vad som är viktigt här i livet.

Det finns liksom inga ord för hur otroligt vackert det var! 

Jag känner mig så himla tacksam som får uppleva allt det här fina och att jag kan njuta av hösten utomhus i år! TACK ♥

 

IMG_9407

 

Idag har vi vaknat upp till en stilla och kall morgon här på fjället. Minusgraderna är några få, himlen är blå och dimman ligger tjock nere i dalen. Det ser ut att bli en helt fantastisk dag och jag känner ett starkt sug i vandringsnerven! Jag längtar ut och ser fram emot att vara på fjället och strosa runt hela dagen, laga mat i fältköket, fika i solen och bara mysa i den här vackra miljön!

Vi satsar på två toppar idag – Städjan och Nipfjället!

 

Hoppas att ni också har en fin höstdag framför er och att ni ser till att ta vara på den om ni kan! 

Önskar er en underbar lördag 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats