Emma Barremyr

God morgon från fjället!

IMG_9385

 

God morgon vänner ♥

 

Hur mår ni? 

Jag hoppas att ni vaknat upp med en skön fredagskänsla i kroppen och att ni ger er själva de bästa förutsättningarna för att få en härlig dag! Våga prioritera dig själv och fundera lite på vad just du behöver idag?

 

Själv behövde jag en sovmorgon idag! Vi kom upp på fjället sent igår kväll och jag har sovit dåligt inatt. Därför hoppade jag över den planerade morgonpromenaden, sov lite extra och gick direkt från sängen till frukostbordet. Ute blåser det storm och det knakar till rejält i stugans träväggar då och då. Det känns härligt att sitta inomhus och kura!

Pelle blev sjuk igen i början på veckan efter att precis ha blivit frisk från förra förkylningen. Nu är han på bättringsvägen igen, men det blir nog ingen träning ihop idag. Jag tänkte ta en löptur runt fjället, men i övrigt tror vi båda kommer ta en ganska lugn dag idag med mycket vila och kanske en promenad i eftermiddag. Vädret är som sagt lite ruggigt och att mysa inomhus gör inte mig så mycket just nu känner jag!

Imorgon skulle vädret bli bättre, så vi sparar dagsturen upp till Städjan och satsar på en heldag utomhus imorgon. Förhoppningsvis får vi njuta av lite sol och mindre vind då 🙂

 

IMG_9384

Här uppe på fjället är det höst på riktigt och björkarna är otroligt vackra färgklickar bland allt det gröna!

 

frukostbordet idag dukade vi upp en traditionell helgfrukost med smörgås, ägg, ost, skinka, marmelad, tomat, gurka, och kaffe!

Så mycket gott och en riktigt härlig start på dagen!

 

IMG_9382 IMG_9379 IMG_9374 IMG_9377 IMG_9380 IMG_9381

 

 

Vad har ni för fredagsplaner?

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

   Ja det är magiskt! Hade önskat mig lite kyligare luft bara – det är riktigt VARMT ju, haha! Ska njuta och vila allt jag kan! Ha en fin helg du med. KRAM

 1. Emmi i Barcelona - explorista.se

  Åhh, fjälluft utan mygg! 😀 Själv har jag precis kommit tillbaka från 7,7 km snabb morgonpromenad genom Arc de Triomph, till La Sagrada Familia och tillbaka med ett kort stopp för kaffe & chokladcroissant på ett mysigt trottoarcafé längs vägen. Fredagsmys!

  1. Emma

   Ja det är härligt att slippa myggen 🙂 Vilken underbar start på dagen du fick! Chokladcroissant låter ljuvligt gott, rätt så avis på dig 🙂 Njut av fredagsmyset!

 2. Karin FitnessochHälsa

  Vad härligt att spendera tid på fjället när det är höst! Underbara färger på träden!
  Jag unnade mig också en ”sovmorgon” i morse och hoppade över min planerade promenad. Fick för dålig sömn i natt helt enkelt. Låter som att vi tänker lika där.
  Ha en härlig dag med stugmys och fjälluft! Kram

  1. Emma

   Ja jag ska njuta av att vara här i helgen 🙂 Tråkigt när en inte sover så bra, men klokt att kunna göra ett bra val för sig själv och prioritera sömnen 🙂 Hoppas du får en fin helg och massa mysigt fredagsmys ikväll 🙂 Kram

stats