Emma Barremyr

Skogspromenad

Hej vänner ♥

I helgen utforskade vi det otroligt vackra området som vi har flyttat till. Vi har naturen och Kileneskogen precis inpå huset, vilket jag fullkomligt älskar! Det var faktiskt en av de stora anledningarna till varför huset var så attraktivt för oss – tack vare närheten till naturen.

Det finns massa olika leder och skogsstigar häromkring, och nu i början känns det lite förvirrande då jag inte riktigt känner området! Fokus ligger just nu på att lära känna skogen och hitta nya favoritslingor till morgonpromenader och löpturer.  Jag har under veckan som gått testat på fyra olika rundor med olika längd, och ser fram emot att få testa flera rundor kommande veckor! Det är vackert överallt och jag gissar på att det kommer bli svårt att välja bara EN favoritrunda.

I lördags tog vi en tur ut på Bonäsudden jag och Pelle! Det var en fin led som blev en rejäl långpromenad på över två timmar. Det var skönt att få storsa runt i skogen och samtidigt njuta av det härliga vädret. Till slut hamnade vi vid Geteingbergets badplats där vi tog en liten paus och njöt av den vackra utsikten ut över Vänern innan vi traskade hemåt igen för lördagsmys!

Kameran hängde såklart med och jag tog massa härliga bilder.

Häng med på promenaden vetja!

IMG_9253IMG_9260 IMG_9261 IMG_9262 IMG_9263 IMG_9269 IMG_9275 IMG_9272 IMG_9280 IMG_9278 IMG_9282 IMG_9283IMG_9289

 

 Mina snygga blommiga träningskläder kommer från Röhnisch!

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Ja visst är de fina? Älskar både dem och naturen! En strand och en park låter som två underbara andningshål – de förstår jag att du njuter av 🙂

    1. Emma

      Ja, eller på Hammarö numera!!! Gör du också det? 🙂 Såg tipspromenaden när jag sprang där i söndags och tänkte att det kunde vara mysigt att gå den någon dag 🙂 Förstår att det är nostalgi för dig!

  1. Anna

    Hej!
    Jag har en fråga angående hemmaträning. Jag tränar mycket gymnastik men styrketränar även hemma (hinner inte gymma), min fråga är då hur jag ska kunna bli starkare och få större muskler då jag inte har vikter jag kan maxa med eller liknande. Hur ska jag själv kunna känna att jag har blivit starkare, handlar det om fler repetitioner eller hur ska jag göra? Vill ju bli mer vältränad överlag men vet ej hur jag ska åstadkomma detta. Supertacksam för svar!!
    Kram

stats