Emma Barremyr

HELGFRUKOSTEN!

IMG_9234

 

God morgon godingar ♥

 

Helgfrukosten, kan vi få nog av den?

Jag tror inte det va? Jag får inte det iallafall!

 

Trots att helgen precis har passerat kan jag inte låta bli att längta tills på lördag då vi sitter där i soffan med bordet uppdukat av alla frukostgodheter jag kan tänka mig igen. Den lugna starten på dagen med både sovmorgon och långfrukost!

Jag älskar´t så mycket!

Helgen som gick bjöd på sconesfrukost på lördagen och en smarrig smörgåsfrukost med tillbehör på söndagen! Under fredagshandlingen på Ica Maxi upptäckte jag till min lycka att de tagit in bröd från Friends of Adam till butiken och självklart slank det med en limpa i varukorgen hem för provsmak. Jag gillar att baka, men ibland kan det vara skönt att köpa färdigt också. Tyvärr är de glutenfria bröden som finns att köpa under all kritik. Innehållsförteckningen innehåller skrämmande många e-nummer och jag har därför prioriterat bort att köpa bröd sedan jag började äta glutenfritt. Friends of Adam levererar dock ”riktiga” glutenfria bröd, som både är jättegoda och med ett bra innehåll (inga e-nummer alltså). Det får tummarna upp av mig!

Söndagsfrukosten bestod av en krämig äggröra, färskpressad juice på apelsin, morot, rödbeta och ingefära, presskaffe med mjölk och goda smörgåsar med pålägg i form av prästost, chevréost, phiadelphiaost, rökt skinka och marmelad!

 

IMG_9236 IMG_9238 IMG_9239 IMG_9240 IMG_9243 IMG_9246 IMG_9251 IMG_9252

 

Bästa starten på dagen! 

 

Tips!

Boka in en frukostdejt med en eller flera vänner, din mamma, syster, bror, pojkvän eller vem du nu känner för att frukostdejta med till helgen! Boka redan nu så har ni något skoj att se fram emot!

 

Ha en grym tisdag mina vänner!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Kan inte annat än att hålla med – finns få saker som slår en lång och härlig helgfrukost. Nu när vi går mot höst och vinter blir det ännu mysigare med tända ljus, en massa te, varm gröt eller nybakat bröd. Oh, nu längtar jag redan!

stats