Emma Barremyr

HUSFLYTTEN!

God morgon ♥

 

Alltså, den här veckan har försvunnit i en rasande fart! Flytten har tagit upp så himla mycket tid och jag har därför, som ni säkert märkt hamnat lite efter i bloggandet. Igår var det tyst här hela dagen och bloggen kommer få fortsätta att ligga vilande fram till på måndag, då ska allt vara i sin ordning igen, och jag kommer vara på plats på mitt nya kontor i huset. Är lite trött just nu och får prioritera det som är viktigast, vilket ju såklart blir att komma i ordning i huset.

Om ni är nyfikna på flytten och huset kan ni tills vidare hänga med mig på Instagram där jag heter @emmabarremyr. Lovar att vara lite mer aktiv där under helgen!

Igår var mamma här och hjälpte mig med tapetseringen i sovrummet från morgon till kväll. Vi skruvade också upp gardinstänger och fixade med lite annat småplock. Tapetseringen blev inte riktigt klar, så den ska jag fortsätta med själv idag då Pelle jobbar hela dagen. Ni kan ju önska mig lycka till, för jag har aldrig tapetserat tidigare. Haha! Men någon gång ska väl vara den första, ellerhur?

 

Två instagrambilder från igår:

 

4-26

Jag åt min första utelunch i trädgården, vilket blev en sallad från Klaras café! Det var ljuvligt!

2-6

Jag blev också löjligt glad över att hitta några enstaka hallon i hallonbusken ute i trädgården!

 

Så. Eftersom det blir lite tomt på inlägg här ett par dagar till passar jag på att plocka fram några godingar från arkivet. Klicka på länkarna för att komma till lite härlig fredagsläsning!

 

 

Hoppas att ni får en underbar helg sötisar!

 

Stor kram till er ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie Andersson

  Vad härligt att läsa Emma och härligt med utelunch i nya trädgården =) Hoppas verkligen att helgen blir fin, går bra för er och att ni hinner med det ni har tänkt, och om så går nog inte världen under ändå <3
  Ta hand om er och stor kram från mig 🙂

  1. Emma

   Tusen tack marie <3 Helgen var fin och vi höll tidsplanen bra 🙂 Hoppas att du hade en fin helg du med och att du fått en fin start på nya veckan! Ta hand om dig! KRAM

  1. Emma

   Ja det pirrar i hela mig! Tusen tack 😀 Tapetseringen gick bra och nu är rummet klart – så himla skönt! Det var lite trixigt att tapetsera, men himla kul och en härlig variant av mindfulness – jag gick helt in i det och tiden bara försvann 🙂

stats