Emma Barremyr

Tiden på yogamattan

Hej vänner ♥

Den bästa presenten jag gett till mig själv på väldigt länge är de två meditations-/ yogakurserna jag bokat in mig på den här hösten. Jag känner nu när båda kurserna startat igång hur mycket jag verkligen behöver de där timmarna på yogamattan. Eller egentligen visste jag redan innan hur mycket jag behövde det, men att jag bokat in mig på kurserna gör att jag faktiskt unnar mig den tiden, vilket jag förmodligen annars inte skulle ha gjort. Det är konstigt det där – hur svårt det är att ta sig tiden till något som man behöver så himla mycket?!

Tiden på yogamattan är värdefull tid som jag investerar i mig själv. Tid då jag får möjlighet att ge mig själv och min kropp massa kärlek! 

Djupa andetag. Fokus på kroppen och stunden här och nu. Tankar som kommer och går, det är okej. Rörelser som underlättar cirkulationen i ryggen. Ny energi, men samtidigt bättre sömn. Ett inre lugn. Tacksamhet. Så många positiva effekter och känslor!

Kvällens meditationstimme var välbehövlig efter en intensiv helg med förberedelser inför flytten. Jag har varit igång från morgon till kväll, det har varit mycket att tänka på och jag har haft svårt att varva ner. Nu är jag tillbaka från meditationstimmen, har ätit söndagspizzan tillsammans med Pelle i soffan och känner mig sådär härligt skön och lugn i kroppen. Hela jag är fylld av tacksamhet och ny energi är påfylld inför veckan!

Nu ska jag unna mig en lång stund på spikmattan tillsammans med en bok. Kan inte tänka mig att jag kunde avslutat den här helgen på ett bättre sätt ♥

 

IMG_2536

 

 

”Whatever you do, or dream you can, begin it. Boldness has genius and power and magic in it”

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin FitnessochHälsa

    Jag kommer ibland in i perioder när jag yogar alldeles för lite och det blir snabbt så tydligt hur mycket kroppen saknar det. Älskar när jag får in regelbundenheten med yogan och kroppen känns mjukare, mer harmonisk och annan träning går bättre. Nu var det fyra dagar sedan sist så jag får ta och göra det snart igen.
    Kul med kommande flytt! Men smart av dig att du tar dig tid till yogan!

    1. Emma

      Ja verkligen! Den tiden är så välbehövligt, och desto mer jag gör det desto mer inser jag hur värdefullt det är – för så himla mycket, både fysiskt och psykiskt 🙂 Njut av några yogapass i veckan och ta hand om dig fina du! Kram

stats