Emma Barremyr

Gratinerad hummer med quesedillas

Hej mina fina vänner ♥

Här kommer ett litet middagstips till er som passar finfint till helgen!

Förra lördagen gjorde vi gratinerad hummer som vi serverade med en god sallad och quesedillas till middag! Wow, alltså!!! Det var första gången jag tillagade hummer alldeles själv och även om det var lite pyssligt så var det härligt och blev också himla gott!

Jag älskar skaldjur!

Det känns ofta så himla lyxigt och så gillar jag att sitta och pilla och plocka med maten under en längre tid. De där goda bröden jag gjorde doppades i hummerstuvningen och åts i små tuggor för att avnjutas så länge som möjligt! Aaaah, lördagskänslan ♥

Vill du ha ett härligt och gott middagstips tills ikväll rekommenderar jag dig denna rätt!

IMG_9012 IMG_9017 IMG_9018 IMG_9020 IMG_9021

 

Klicka här för recept på hummer!

Klicka här för recept på glutenfria quesdillas!

 

Trevlig lördag på er ♥

 

Kram / Emma,

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats