Emma Barremyr

Septemberlistan!

God morgon vänner ♥

Sara skriver ofta listor som jag inspireras mycket av! Det är otroligt roligt att göra listor på saker och ting och jag vet inte varför jag är så dålig på att göra det? Det är något jag bestämt mig för att ändra på från och med nu. September är en månad jag längtat till i vad som känns som en hel evighet, och nu är den äntligen här!

Det är så mycket roligt som händer den här månaden att jag måste lista upp det!

 

Här kommer min septemberlista:

 

Vi får tillträde till huset 7 september. Det är så nära nu och det pirrar i hela mig!

Vi ska grilla! Åh, vad vi ska grilla när vi väl kommit iordning i huset!

Mycket tid ska också spenderas utomhus – jag kommer ha en egen trädgård att fixa i!

Lillasyster Lina har 25-årsfest och jag får tillfälle att spendera en helkväll med våra gemensamma vänner!

Höstmarknad i Torsby med tillhörande motti och fläsk står på schemat en helg

Vi kommer ha en PT-vecka på STC Kasernhöjden där medlemmarna kommer kunna köra löppass i form av PT-smallgrup med mig som löpcoach.

Sen fyller lillasyster Julia år och det blir kalas ytterligare en helg!

 DSC_6731

Hej september! Vi ska ha kul ihop!

 

Vad ska ni göra i september?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marie

    Vilket härligt inlägg Emma! Och vad härligt att du har dina fina systrar och att ni har varandra 🙂 7/9 är ju väldigt snart, jösses vad roligt! Stort lycka till med nya boendet, jag tror det kommer super, och det är ju såååå himla fint ute på Hammarö!

    Kramar Marie =)

  2. Maja

    Hej Emma !

    Jag har en fråga till dig jag hoppas du kan hjälpa mig lite på traven på. Jag har haft väldigt mycket problem med min mage och har nu fått träffa en dietist som säger att jag har IBS. jag ska nu pröva på att äta enligt FODMAP. Jag är dessutom vegetarian, eller jag äter fisk/ägg/mjölkprodukter. Jag är alltid väldigt noga med vad jag äter men känner mig nu så vilsen.. har fått lösenord till listor på ibsfri.se och det hjälper mig ju lite.

    men jag känner mig fruktanstvärt trött. Det känns inte alls som att jag får i mig vad jag behöver. eftersom man inte fåfr äta några balsväxter och sådär och endast två frukter om dagen, ingen torkad frukt och såvidare så vet jag inte riktigt vad jag ska äta.. har du några tips till mig ? jag är verkligen SÅ trött, hängig och huvudvärk. kan jag ha hjärnbrist eller brist på något annat ? har du tips på mellanmål jag kan få i mig enligt FODMAP ? är ju så jobbigt utan kaffe och te också ..

    Så himla tacksam för svar !

    ps. tack för att du ständigt inspirerar med din blogg och dina ord. du är så klok !

    / Maja

    1. Emma

      Hej Maja!

      Åh, jag förstår att du har det jobbigt! Jag var precis lika vilsen som du när jag började med FODMAP, men jag lovar att det blir enklare med tiden. Just elimineringsfasen är det svåraste, men sen blir det lättare. Jag har skrivit ganska mycket om FODMAP i min blogg och du kan läsa mer om det här –> http://ptbyemma.se/blog/category/ibsmagproblem/. Sen har jag också en kategori med massa recept –> http://ptbyemma.se/blog/category/fodmap-recept/. Tänk att det här inte är för alltid, utan för ett tag tills du vet exakt vad det är du kan äta och inte kan äta. Tycker du ska prata med din dietist om tröttheten och kolla så att alla värden står rätt till.

      Lycka till och ta hand om dig fina du!

      Kram

  3. Ann-Christine Reimer

    To-do-listor har jag skrivit i 40 år – jag är 51 nu.
    September är kul! Åker till San Francisco den 17 september för vidare transport till West Kelowna väster om Vancouver och sedan ska jag åka med Greyhound till Banff. Fyra nätter där och sedan tillbaka till WK och därefter vidare till SF där jag avslutar med två nätter. Där ska jag gå och se Phantom of the Opera och dagen innan hemresan ska jag göra utflykt till Napa Valley. Åsså är det födelsedag den 25:e. September är kul!
    Min resa kan följas här! https://canadainseptember2015.wordpress.com/

    1. Emma

      Ja to-do-listor skriver jag också varje vecka, men mest för mig själv i och med arbetet 🙂 Vad mycket kul som händer för dig i september! Njut ch ha en härlig månad 🙂

  4. Sara

    Hm. Riva kakel i köket, måla väggar, måla lister, skaffa fiffiga förvaringssystem, packa upp flyttkartonger, städa ur gamla lägenheten… Hoppas att det blir liiiiiiited tid för härliga höstpromenader också!

    xx
    Sara

stats