Emma Barremyr

Fjällmarathon och några bilder från helgen

God morgon vänner ♥

Vilken helg det varit! Jag har spenderat tre långa dagar på tre olika stränder med olika vänner och verkligen njutit av (förmodligen de sista) sommardagarna som varit. Inte kan vi klaga på att vi haft en dålig sommar inte – hela augusti har ju faktiskt varit helt fantastisk! Trots att jag jobbat har jag försökt ta vara på morgnar, kvällar och helger och därmed fått en överdos av sommar som nu gör att jag känner mig redo för höst och kyligare dagar!

Hela helgen har jag varit ensam hemma medan Pelle har varit uppe i Åre och sprungit Bydalens fjällmarathon. Jag är SÅ IMPONERAD och STOLT över honom! Loppet var totalt 5 mil och gick över flera fjälltoppar med en total stigning på 2900 höjdmeter. Riktigt tufft alltså, och detta fixade han! Jag önskar att jag hade kunnat vara med där uppe på fjället och sprungit jag också. Tänk vilken upplevelse! Sen är jag ganska avis på Pelle som både fick springa på fjället med Lofsan och träffa på Sara i Åre, två av mina grymma förebilder!

Och på tal om fjällmarathon! 

Klicka här för att se en helt galet inspirerande dokumentär om fjällmarathonveckan uppe i Åre!

Jag kikade på dokumentären igår och blev helt euforisk av att se alla lyckliga fjällöpare! Inspirerande är bara förnamnet och jag blir så himla sugen på att anmäla mig till nästa år. Kanske någon av er som också blir sugen? Jonatan som är med i dokumentären är dessutom en vän till mig och Pelle, vilket gjorde det extra roligt att se! En himla go kille som verkligen brinner för det han gör!

 

Även om jag över allt annat hade velat vara med uppe i Åre i helgen så har jag haft det väldigt bra här hemma också. Tanken var att jag skulle börja flyttpacka lite, men jag har som sagt spenderat dagarna utomhus och istället tagit vara på det fina vädret. Här är fyra instagrambilder från helgen. Om du inte visste det så hittar du mig under namnet @emmabarremyr på Instagram. Där lägger jag upp små snapshots från min vardag i form av bilder!

Typ såhär:

 

IMG_6263 kopia

 

Fredagslunchen på Skutberget blev en gudomlig sallad från Café Klara med quinoa, lax, räkor och chevré. Till det en dilldressing och ett hembakt glutenfritt bröd med soltorkade tomater! Mums!

 

IMG_6274 kopia

 

Lördagen spenderade jag ute på Bomstadbaden med min fina (och höggravida) vän Jennifer och hennes lilla Mira. Med en tjej på 2 1/2 år blev det full rulle på stranden hela dagen och lek i vattnet varvades med hopp på studsmatta, gunga, fika och lek i sanden!

 

IMG_6315

 

Söndagen spenderade jag vid Visten tillsammans med mina svärföräldrar och Pelles bror med flickvän. Vi badade, solade, åt mat ute, fikade, läste och bara slappade! Så himla underbart!

 

IMG_6317 kopia

 

Ja, den där söndagsfikan! Jag hade bakat mina chokladkokosbollar <– (klick), och på bordet stod även svärmors bullar, kolakakor och noblesse och intogs med ett par koppar kaffe!

 

Nu är Pelle på väg hem och jag längtar så himla mycket efter att få höra alla detaljer om loppet! Jag ska fixa en riktigt god middag till ikväll och sen ska vi sitta och prata om hans äventyr i flera timmar 🙂 Jag tänkte även att han skulle få gästblogga här någon dag för att för ni också ska få läsa och inspireras av allt vad det innebär med att springa i fjällen!

 

Hoppas att ni får en härlig måndag godingar ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny

    Sprang Axa fjällmaraton för några veckor sen och det var verkligen ett jättefint lopp. Mycket upp och nerför och väldigt väldigt mycket lera och smala stigar, precis som det ska va! 😉 Rekommenderas verkligen. 🙂

stats