Emma Barremyr

Everyday Stories

qnR6NyQIm4cPBYKhtfyFwrfI1w3WA-KLj0nFGpywb9U

 

Kanske har ni lagt märke till blogglistan som dykt upp längst ner på sidan här hos mig?

Nu är det äntligen officiellt – jag kan härmed glatt meddela att jag nu är en av bloggarna hos Everyday Stories – ett alldeles nytt bloggnätverk vars fokus ligger på hälsa och välmående!

Hos oss får du läsa om det som ligger oss varmast om hjärtat, och vi ger dig varje dag inspiration och nya berättelser att läsa och må bra av. Vår önskan är att varje dag inspirera dig inom våra huvudämnen i livet; hälsa och träning, god mat, outdoor, resor, inspiration och passion!

 

_qwNmqu04S2hXHj5GeXiH15wt1YjThgYgP3HgL9zgwo

 

Det här känns väldigt roligt och spännande för mig och jag ser fram emot att få lära känna mina nya bloggkompisar i nätverket. Förutom jag är det Erika, Emmi, Karin, Daniel och Robert, Andrea, HelenaLinnea, Sara, Fanny och Sofia som bloggar hos oss, och klickar ni på deras namn kommer ni vidare till deras bloggar! Kika gärna in och bekanta er med dem ♥

 

Välkommen till oss! Välkommen till everydaystories.se!

 

S-Ul-GS6x1oad7-3loLjAaLtfjxNG5pQZcZm6wOWu24

 

 

Vad tycker ni? Det skulle vara väldigt roligt att höra era tankar!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-Christine Reimer

    Jo, jag tycker att det du skriver försvinner bland alla reklambilder. Jag har en stor skärm och det blir ändå bara lite plats kvar i mitten av det du skriver. Jag får leta efter dina texter tycker jag att det känns som. Du ska ju leva på detta, men sälj dig inte hur som helst. Just nu ligger det dessutom ute stora feta blaffor på UNICEF. Viktig organisation, men du själv försvinner. Det är därför vi går in här – för att läsa dig.

stats