Emma Barremyr

Min bästa väns bröllop!

God morgon vänner ♥

 

Har ni haft en fin helg? 

Vädret har ju varit alldeles underbart! Tänk så härligt att vi äntligen fick lite sommarvärme till slut! Jag njuter och suger in det allt jag kan! Hoppas ni gör desamma.

 

I helgen gifte sig äntligen min älskade vän Kristin med sin Henrik, och vi fick äran att dela deras dag tillsammans med dem vid Almars gård i utkanten av Karlstad. Det var ett otroligt vackert bröllop, och själva vigselakten ägde rum ute i den gröna trädgården med strålande solsken och vacker livemusik. Jag föll både en och två tårar för att det var så fint! För att inte tala om de söta barnen (Kristins systerbarn) som skuttade omkring och kastade rosenblad runt brudparet! Åh, det är som om hjärtat smälter såna här tillfällen!

Det finns inget vackrare än kärlek och jag hoppas att jag med får möjligheten att gifta mig en dag ♥

 

IMG_8824 IMG_8826

 

Efter vigseln fick vi blåsa såpbubblor på brudparet och sen väntade mingel med fördrink och en tipspromenad ute i trägården!

Efterföljande fest hölls uppe på loftet och det bjöds på fantastiskt god mat och härlig underhållning. Almars gård är känd för sin goda hemlagade mat, och har ni vägarna förbi Karlstad skulle jag rekommendera er ett besök här! Jag var som vanligt nykter hela kvällen, men fick riktigt goda alternativ på alkoholfri dryck och njöt lika mycket som alla andra!

 

IMG_8855 IMG_8859 IMG_8863 IMG_8867 IMG_8869

 

Soppan vi fick till förrätt var en grön ärtsoppa som toppats med baconsmulor och som serverades med hembakt bröd (jag fick ett eget glutenfritt) och hemkärnat smör. Mums!

Varmrätten var oxfilé som kokats länge och blivit riktigt mör. Till det potatis, pesto, tomater och en rödvinssås!

Till efterrätt fick vi passionsfruktsorbet med vit choklad!

 

Så mycket gott! Och jag vill passa på att tacka Kristin och Henrik för en helt fantastisk kväll. TACK för att vi fick dela den med er ♥

 

Är ni gifta eller drömmer ni om att gifta er en dag? 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats