Emma Barremyr

Två tips på sommarprat!

Hej vänner ♥

 

De senaste dagarna har jag lyssnat på två riktigt grymma och inspirerande sommarprat i poddversion. Eftersom de var så himla bra kände jag att jag bara var tvungen att tipsa er om dem! Så här kommer två tips på sommarprat jag tycker ni ska ta er tiden att lyssna på!

 

Johanna Halvardsson lever med Aspergers syndrom och under hennes sommarprat får vi följa med under hennes svåra uppväxt och hur hon länge fick kämpa för att få sin diagnos fastställd. Hon pratar om psykisk ohälsa och sjukdom och visar världen att detta inte behöver vara ett hinder! Alla är lika värda och genom att prata om detta kan vi göra det mer accepterat i samhället. Tillsammans gör vi skillnad!

Klicka här för att komma till Johannas sommarprat i P4 Värmland!

 

Kjell Enhager är föreläsare, ledarskapskonsult och golfinstruktör, och har under nästan 30 år coachat kulturpersonligheter, företagsledare och internationella idrottsstjärnor, som golfspelarna Nick Faldo och Annika Sörenstam. I sitt sommarprat inspirerar han till positivt tänkande och bjuder på många tänkvärda citat. Han delar flera exempel från sitt eget liv och framhåller det viktiga med att åtminstone göra något då man ser någon som behöver hjälp. Det handlar också om hur vi lär oss att hantera våra känslor. Att vi kanske inte alltid kan förändra det vi tycker är läskigt, men att vi kan förändra hur vi tolkar det som är läskigt. Fantastiskt inspirerande och tänkvärt!

Klicka här för att komma till Kjell Enhagers sommarprat i P1!

 

IMG_8680-Kopia-701x467

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats