Emma Barremyr

ETT HAV AV LUPINER!

Hej vänner ♥

Vi är äntligen tillbaka på hemmaplan!

Äntligen skriver jag eftersom det alltid är skönt att komma hem till sitt eget efter att ha varit på vift ett tag. Sen var det också skönt att komma hem till värmen. Det var 18 grader när vi landade i Oslo igår och känslan var ungefär som att komma utomlands. Haha! Det var nog iallafall en 10 graders skillnad från det att vi lämnade Reykjavik (och då var det ändå en varm dag där).

Vi kom hem runt ett-tiden inatt och hade tvättstugan bokad till klockan sju i morse (väldigt osmart av mig som bokat tiden, blev lite för lite sömn där). Hela förmiddagen har vi sprungit upp och ner, packat upp, fixat, varit och handlat och donat! Nu har vi kommit iordning och fredagskänslan börjar infinna sig, UNDERBART! Idag ska jag inte göra ett dugg – bara vila soffan, njuta av lugnet här hemma och äta pizza till middag! Jag ser fram emot att få landa lite under helgen innan min älskade vardag med världens bästa jobb drar igång till veckan 😀

Jag har så himla mycket att berätta om resan, och sååå många bilder att visa er! Det kommer inom kort, jag lovar! Nu ville jag mest kika in och bara säga hem och önska er en fin helg!

 

IMG_8237 IMG_8333 IMG_8334

 

Ett hav av lupiner!

På Island var det lupiner så långt ögat kunde nå, och det var så ofantligt vackert att jag inte har ord för det! Det var mycket så på Island – jag bara gapade för att det var så vackert! Bara titta på det ♥

 

Önskar er en grym helg mina vänner!

TA HAND OM ER ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats