Emma Barremyr

MOT ISLAND!

God morgon vänner ♥

Det har varit så mycket förberedelser inför resan till Island och nu är vi nästan klara med allt. Det känns helt overkligt att vi snart är på väg!

Väskorna är i stort sett färdigpackade (bara necessär och lite mat som ligger i kylen som ska ner i väskorna), och så fort Pelle kommer hem från jobbet i eftermiddag packar vi in oss i bilen och åker upp till Torsby där vi sover några timmar innan vi åker vidare till Gardemoen inatt. Flyget till Island går imorgon bitti och vi anländer sent på kvällen till Isafjördur och drar sedan ut på vandringen på Hornstrandir tidigt på torsdag morgon.

Det känns som att vi har hur mycket packning som helst med, men det behövs ju en hel del när en ska ut och vandra och sen har vi ju ytterligare tio dagar efter vandringen som vi behöver ha kläder till. Eftersom det är kallt på Island har vi fått packa med mycket varma kläder, så väskorna är verkligen fullproppade nu. Till och med dunjackan är nerpackad! Hehe, vissa flyr till värmen, vi drar till kyligare breddgrader 😀

Vi kommer bo på hotell natten innan och efter vandringen vilket känns himla skönt! Därför kommer vi kunna lämna mycket av packningen som vi inte behöver under vandringen på hotellet. Skönt eftersom vi då inte behöver släpa runt på något extra, och också kan komma tillbaka till torra och rena kläder!

 

IMG_7747

Packningen tar upp hela matbordet!

IMG_7749

Ryggsäcken är så gott som fullproppad! Min varma sovsäck är nedpackad och på sidan hänger ett isolerat liggunderlag, så frysa ska jag då inte göra!

 

Det här blir sista ”live-inlägget” från mig på ett tag! Vi kommer ha internet på hotellet på Isafjördur, men jag kommer inte ha tid att blogga något innan vandringen, utan vi får helt enkelt höras efter vandringen på måndag!

Men tro inte att jag lämnar er helt, jag har såklart förberett ett helt gäng med tidsinställda inlägg som kommer ploppa upp här en gång om dagen! Så kika gärna in ändå, så kommer det ”live-inlägg” så fort jag har tid och möjlighet 🙂

 

Önskar er alla en underbar tisdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marie

    Önskar er en jättebra resa Emma och Pelle! Hoppas verkligen att den blir jättebra på alla sätt, blir kul att läsa om den sedan när ni kommit hem igen 🙂

    Kram Marie

stats