Emma Barremyr

TJEJKVÄLL MED SUSHI OCH CHOKLADPAJ

Hej ♥

Att ha tjejkväll och bara sitta och prata bort flera timmar, äta gott och njuta av varandras sällskap, det kallar jag livskvalitet! 

Precis en sån kväll hade jag igår. Jag mötte upp syrran efter att hon slutat jobbet och åkte sedan till Happy Kitchen och köpte sushi (bästa sushistället i Karlstad). Sedan fortsatte vi hem till Malin där vi dukade upp sushin i trädgården. Det var ingen direkt värme, och blåste rätt kallt, så utomhus blev vi inte långvariga!

Vi åt upp sushin och fortsatte därefter kvällen inomhus meden varsin kaffekopp och en vegansk chokladpaj som Malin hade bakat! Den var underbar och ett perfekt avslut på en god middag!

Receptet på pajen hittar ni här!

 

IMG_7678 IMG_7682 IMG_7683 IMG_7684 IMG_7685 IMG_7690

 

Ofta tycker jag att det är himla kul att mötas upp och laga mat tillsammans när vi har tjejkväll, men ibland är det också himla skönt att köpa med mat och inte behöva fixa massa! Där är sushi perfekt! Och dessutom så himla gott! 

 

Vad äter ni helst när ni har tjejkväll?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Tjejkvällar ger så himla mycket energi och träningsvärk i magen som heter duga 😀 Älskar att köra knytis där alla tar med mat och så dukar man upp en buffé med allt gott och njuter hela kvällen lång!

stats