Emma Barremyr

Njut utan dåligt samvete på semestern – mina tips!

Hej vänner ♥

 

Förra veckan kunde ni läsa mina tips angående semesterträningen i Sportamore Magazine!

 

Den här veckan pratar vi kost i intervjun och jag delar mina tips om hur du ska tänka kring kosten under semestern. Hur njuter vi utan dåligt samvete? Jag bannlyster ångest från matbordet och uppmuntrar istället till en balans i njutningen för att skapa en hälsosam och härlig kosthållning under semestern!

Jag ger också tips på bra mellanmål, delar mina tankar kring alkohol och berättar om alkoholfria alternativ till drinkar och vin!

 

Läs intervjun om kost under semestern här!

 

IMG_7634IMG_7593IMG_7588IMG_7536IMG_7562

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Senja

    Hej Emma,

    Tack för en underbart inspirerande blogg!! Härligt med en sadan positiv inställning, det har hjälp mig en hel del!
    Undrar om du skulle kunna skriva lite mer om träning under värme. Jag bor lite längre ner i Europa och den senaste tiden har det varit upp emot inte sällan 40 grader. Jag lider inte sa mycket (älskar sol och värme) men tyvärr blir träningen lidande mycket pga av att jag är fast i mina rutiner och löper inomhus pa löpband (utan luftkonditionering!) och gar även pa pass som spinning etc och njuter inte ett dugg kan jag säga av att sluta som en blöt trasa. Samtidigt vill jag ju halla konditionen uppe sa jag undrar vad du skulle föresla som alternativ träning just när det är sa pass varmt (förutom simning…).
    Tar kroppen skada av att träna hart i värme? (tänker pa hjärtat framförallt) Vad händer…lite mer precist? och är det nagot särskilt man ska tänka pa?
    Tycker dessutom att det är svart att ladda med mat eftersom jag inte har nagon aptit när det är sa varmt. Dricker mycket vatten !!

    Tacksam för svar!

    Kramar,
    Senja

stats