Emma Barremyr

Sommarmorgon!

God morgon ♥

Igår åkte jag upp till mamma och pappa i Torsby för att påbörja semestern på riktigt!

Det är så otroligt skönt att komma hit eftersom det är här jag kopplar av allra bäst! Miljön runt omkring mig är grön, tyst och så otroligt vacker. Hundarna springer runt på gården och det enda som hörs är fåglarnas kvitter, kanske en traktor på avstånd och eventuellt vindens sus i träden. Direkt jag kom upp hit la jag mig i solsängen i skuggan tillsammans med Tass som kröp upp bredvid mig! Bra mys minsann! Där låg jag hela eftermiddagen och bara var. Så fantastiskt skönt! Till kvällen kom morfar hem och vi hade räkfrossa ute på terassen i en ljummen sommarluft. Herregud vad jag hade längtat efter en sån kväll ♥

Idag tog jag en sovmorgon till halv åtta vilket är länge för mig som inte brukar sova längre än till halv sex i vanliga fall så här års (jag har svårt att sova länge när det är ljust ute och brukar börja vakna till när solen går upp). När jag vaknat till smög jag ner för trappen och knöt på mig träningskorna för att ta en morgonpromenad med Tass. Vi gick en runda upp på berget och kom sen hem lagom tills resten av familjen vaknat.

Till frukost slängde jag ihop en ugnsbakad morotskakagröt som fick stå i ugnen under tiden som jag tog en dusch och smorde in kroppen med solkräm. Sen satt jag ute på terassen och mumsade gröt tillsammans med en kopp nykokt kaffe och morgontidningen.

Sommarkänslorna svämmar över och jag njuter som bara den! Jag älskar sommaren, älskar att vara på ladet och älskar att bara få vara här och nu!

 

2-57 4-16 6-12IMG_7530 IMG_7536 IMG_7541

 

Klicka här för att komma till receptet på gröten!

 

Idag har prognoserna lovat strålande sol och mycket värme så jag och mamma tänkte packa pinickkorgen och åka till stranden hela dagen 😀 För första gången i år åker bikinin på och idag ska jag njuta av att göra just ingenting! Ligga i solen och bara vara minsann ♥

 

Vad gör ni idag?

 

Massa varma kramar / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats