Emma Barremyr

TISDAGSTIPSET!

Hej vänner ♥

Alltså jag måste bara få tipsa om den absolut bästa ekologiska hudkrämen jag någonsin testat!

Bodylotion Beautiful från Maria Åkerberg!

Maria Åkerberg är som ni vet mitt favoritmärke när det kommer till hudvård och jag har testat mig fram genom många produkter för att hitta alla favoriter. Vissa produkter klickar jag med med desamma, medan andra inte passar mig lika bra! Just bodylotion är en sån produkt som jag inte riktigt klickat med tidigare, mest på grund av att jag inte hittat någon som jag gillar doften på. Jag vill helst inte gå runt och lukta hälsokost om ni förstår vad jag menar? 🙂

Iallafall, NU har jag hittat den! Favorithudkrämen som både är härlig på huden, lätt att smörja in, återfuktande och dessutom luktar helt underbart!

 

IMG_7133 IMG_7132

 

Bodylotion Beautiful är en uppmjukande och välgörande lotion med en kombination av växtoljor, vitaminer och mjölksyra (AHA), som ger huden en bra fukt- och fettbalans. Den mjölksyra som används i produkten tas från sockerbetor och sheasmöret från vildväxande sheaträd. Eteriska oljor från Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma ger en mild, söt och fräsch doft som jag tycker påminner om godis!

 

Ni hittar produkten i diverse hälsokostbutiker och online.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats