Emma Barremyr

Läsarfrukostar

God morgon tisdag ♥

Idag har jag åkt till Stockholm för att jobba med en fotografering för Veckorevyn! Det är dags för lite nya träningsövningar nämligen 🙂 Varje månad visar jag fyra övningar som du kan köra hemma eller där du befinner dig just när du vill träna. Alla övningar är med egen kroppsvikt och därför kan du utföra dem vart som helst! Köp Veckorevyn så får du varje månad fyra nya övningar att köra, hur perfekt är inte det?

Jag själv sitter på tåget just nu och därför kör vi ett gäng läsarfrukostar den här morgonen! Härliga och färgglada bilder, TACK för att ni delar med er 🙂

DSC_00169

 

Emelie åt supermumisga äppelpannkakor toppade med några extra äppelskivor, hallon, kanel och honung!

 

2.2-8

 

Gabriella åt overnight oats gjord på havregryn, havremjölk, chiafrön och kakao. Toppad med skivade jordgubbar, solroskärnor, pumpakärnor och kokosflakes.

 

2.2-9

 

Nathalie åt chiapudding med krämig kokosmjölk, lakritspulver och hallon, toppat med banan, björnbär, kokosflingor och hallon. Och en liten ros för ögat 😉

 

1-4

 

Angelica åt kokoschiapudding med färska bär, ägg, citron&ingefärsshot och kaffe ute i solen!

 

FullSizeRenderb

 

Isabella åt havregrynsgröt med lingonsylt och smörgås + kaffe och blåbärsproviva!

 

Maila din frukostbild med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se om du vill dela din frukost med oss andra här på bloggen. Det går självklart bra att maila även om du inte har någon blogg/ instagram:)

 

Hoppas att ni får en fantastisk tisdag mina vänner!

 

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats