Emma Barremyr

Middag på Pärlan i Lysvik!

Hej vänner ♥

Igår avslutade vi helgen och Mors dag med att fira svärmor och Pelles mormor med en trerätter middag på Pärlan i Lysvik!

Det bjöds på massa god mat som såklart inte var den allra bästa för min känsliga mage. Gluten är oftast inga problem att hålla sig ifrån, men lök ställer ofta till det och även om jag njuter när jag äter får jag lida av det efteråt. Så var det igår! Varmrätten var helt ljuvligt god, men innehöll såklart lök, vilket satte sina spår i mitt mående senare under kvällen! Det är såna smällar en får ta när en har IBS och jag gissar att ni är många som känner igen er?

Iallafall, här kommer lite härliga matbilder från middagen!

IMG_7040

 

Till förrätt serverades en skaldjurscheescake med kavring som jag fick välja bort på grund av gluten, men snälla som de var fixade de en räktallrik på salladsbädd som förrätt till mig!

Fantastiska räkor!

 

IMG_7043

 

Varmrätten var en underbar hälleflundra som serverades i riktigt gräddig räksås tillsammans med kokt färskpotatis!

Åh, smakade så gott!

 

IMG_7048

 

Till efterrätt serverades en hel buffé med godsaker! Jag hittade en fruktsallad, chokladmaräng och en vit chokladmousse med bär som föll mig i smaken och som satt ljuvligt tillsammans med kaffekoppen!

Ytterligare en helg som ”kom i vägen” för min FODMAP-behandling! Tänker att det blir bättre nu och fram till midsommar iallafall 🙂

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats