Hej vänner ♥
Sedan jag kom hem från Italien har jag fått ett enormt pannkakssug och jag steker pannkakor hej vilt just nu! Fördelen med dagar som jag jobbar hemifrån är att jag kan plocka ihop precis det jag är sugen på till lunch, och idag blev det pannkakor fast att jag hade en låda mad lax och potatis i kylen, men den klarar sig fint tills imorgon och jag fick en veggolunch idag, yeeeey 🙂
Jag hade fortfarande kvar en skvätt av kokos- och risdrycken som jag stekte pannkakor på förra veckan, så jag körde på den som bas igen även i dagens pannkakor, tillsammans med ägg och durramjöl! Det blev fantastiskt gott!
I frysen låg en påse blåbär som jag plockade fram, och i kylskåpet stod en burk kokosgrädde som jag elvispade till ett härligt fluff och serverade till pannkakorna!
Himmel så god lunch!
Ingredienser:
2 ägg
1 dl ris- och kokosdryck
1/2 dl durramjöl
1 krm vaniljpulver
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk fiberhusk
1 nypa salt
Vispa ihop ägg med ris- och kokosdryck och tillsätt sedan övriga ingredienser. Stek 4 stora pannkakor i kokosolja och servera med ett gott tillbehör!
Pannkakorna är FODMAP-anpassade!
Vad äter ni för smarrigt till lunch idag?
Kram / Emma.
Och hur många ägg behövs till smeten!
2 ägg 🙂
Hej hej! Låter så gott!
Vilken sorts kokosgrädde använder du?
Vänligen daniela
Ja de är goda 😀 Brukar köpa icas kokosgrädde! Hoppas det smakar!
Såååå gott 🙂
Till lunch idag åt jag frukostmat som jag fullständigt älskar <3
Skulle kunna äta frukost flera gånger om dagen 🙂
Ikväll blev det pizza 🙂
http://lindaassarsson.blogg.se/2015/april/min-favoritpizza.html
Pannkakor är såå gott, enkelt och härligt att variera!
Passar ju till frukost, lunch, mellis..ja pannkakor kan man ju äta alltid 🙂