Emma Barremyr

Fredagstips = cheesecaketips

Underbara fredagsvänner ♥

Även om värmen inte har kommit till oss på riktigt än (iallafall inte hit till Karlstad) är sommaren nu nära och suget efter kalla läskande saker så som smoothies, glass och CHEESECAKES ploppar plötsligt upp!

På söndag är det mors dag, studenten och skolavslutningar är nära, grillkvällar bokas in och picknickarna blir fler och fler! Ja, att äta och umgås är något som står högt på mångas listor såhär års och det finns mycket att fira!

Varför inte fira med en god cheesecake?

Just cheesecake kan jag tycka är perfekt efterrätt/ fika att bjuda på så här års, och jag tänkte därför ge er mina tre bästa cheesecaketips. Alla tre är av det hälsosamma slaget, utan tillsatt socker. De är även glutenfria, mjölkfria och dessutom helt ”raw”, vilket innebär massa näring och bra saker för kroppen!

Och såklart JÄTTEGODA!

 

Blåbärscheesecake med choklad!

 

IMG_4583

 

Jordgubbscheesecake!

 

IMG_5164

 

Banan- och jordnötscheesecake med chokladtopping!

 

IMG_5245

 

Hoppas ni gillar dem och att ni får en härlig helg!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Banan och jordnötscheesecaken är nog min favorit alla kategorier av alla dina recept jag har provat att göra!! 😀 Älskar verkligen den!

stats