Emma Barremyr

Sköna morgon i Milano!

God morgon kära ni ♥

Jag har börjat min dag precis som jag brukar göra hemma – med morgondrink, morgonpromenad, frukost och en stund med min bok, och nu är jag redo för att möta onsdagen i Milano!

Det är varmt här nere, redan nu på morgonen stod termometern på 20 grader och jag har gått i shorts och linne! Det är SÅ härligt 🙂

Idag ska jag jobba med nya PT-onlineupplägg här hemma under förmiddagen och sen tänkte jag ge mig ut till parken för att träna lite! Jag hade egentligen tänkt gå till gymmet som vi bor granne med idag, men det har jag inte riktigt råd med nu. När jag skulle ta ut pengar i förrgår kväll kom det aldrig ut några pengar, men ändå så drogs det från kontot. Jag var på banken igår och försökte få hjälp, men det var lönlöst så jag får nog bara glömma dom pengarna. Det känns så himla surt och jag grät faktiskt en liten skvätt för att jag var så frustrerad igår. Nu försöker jag jobba med tanken om att det bara var pengar, det kan faktiskt hända värre saker. ”Olyckor” händer och jag är bara aningens fattigare och får istället försöka spara pengarna lite nu och prioritera bort saker som inte är så viktiga. Typ som att gå till ett gym när jag kan träna ute 🙂

Till frukost dukade jag upp med frukostfrallor (som jag bakat och tagit med hemifrån), ost, marmelad, parmaskinka och kaffe!

En god frukost som jag är tacksam för att få avnjuta i Milano ♥

IMG_6684 IMG_6681 IMG_6678 IMG_6683

 

Vad äter ni till frukost idag?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ann-Christine Reimer

  Ja, gör en reklamation!!! Vet inte vilken bank du har, men när det gäller kreditkort är det riktigt bra. De är ansvariga tills du fått varan – vilket nog inte många har koll på. De har dessutom järnkoll på var du är och ser de något konstigt ringer de. Jag har American Express och jag har haft så mycket nytta av dem.

 2. Emelie

  Hej! Samma har hänt mig några gånger också, varje gång har jag dock struntat i att kontakta banken och tänkt att jag ska vänta några dagar för att se om pengarna kommer tillbaka (de har stått som ”reserverade”). Och det har de gjort varje gång.. Även i Italien har det hänt 🙂 Så hoppas på samma för dig!

  1. Emma

   Tack Emelie för att du delar med dig! Jag hoppas verkligen att det är samma för mig, det ger mig lite hopp när jag hört att det hänt förut, men ändå ordnat sig 🙂 Kram

 3. Caroline

  Tänkte bara tipsa dig om att göra en reklamation till din bank i Sverige om du inte fick några pengar. Ibland kan de ersätta dig om det blivit fel på uttaget. Och var noga med att kolla att det inte bara är en reservation som har registrerats för då har du pengarna fortfarande på kontot och så försvinner reservationen. Bara lite av mina erfarenheter från att ha jobbat på kundservice på en bank i två år 🙂

  1. Emma

   Åh, du ger mig verkligen en liten gnutta HOPP! Tack för att du tog dig tiden att berätta om dina erfarenheter! Kram

stats