Emma Barremyr

Ekologisk handtvål och duschkräm

Hej vänner ♥

Att ge kroppen ekologisk vård vet ni sedan tidigare att jag tycker är viktigt! För min del började det hela med svåra kontaktallergier mot konserveringsmedel i hud- och hårvårdsprodukter (läs om det här) vilket fick mig att förstå vilka skador vissa av dessa ämnen kan orsaka på våra kroppar. Numera har jag bytt ut allt i badrumsskåpet till ekovarianter förutom parfym som jag brukar spraya på kläderna. Hårspary är också en produkt som jag inte hittat någon bra ekovariant på (har du tips tar jag gärna emot), men annars så kör jag helt på eko!

Favoritprodukterna kommer ju som ni vet från Maria Åkerberg, vilket syns tydligt när en öppnar mitt badrumsskåp 🙂 Men ibland kan det ju vara roligt att testa något nytt! För ett tag sen testade jag en handtvål i kokos från märket Faith in Nature, som snabbt blev en favorit! Nu valde jag valde att köra på samma tvål igen, men ville den här gången testa en ny doft för att variera mig lite! Valet föll den här gången på granatäppple och roobios, och jag passade även på att beställa duschkräm i samma!

En frisk och härlig doft med en snäll innehållsförteckning får tumme upp av mig!

Har ni testat produkter från Faith in Nature? Om ja, vad tyckte ni?

IMG_6213 IMG_6218

 

Du hittar produkterna i hälsokostbutiker och online!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Minna

  Älskar Faith in nature!
  Har massor av shower gels, schampoon & balsam hemma. I alla möjliga dofter, favoriterna är kokos och aloe vera.
  Att jag ha så många att välja på, beror dels på att min mamma gillar att riktigt ”go crazy” på ekologisk hudvård/hårvård och testar alla möjliga sorter.

  Sedan kan jag tipsa om Eco cosmeticas hårspray som är väldigt bra, dock har även jag en icke eko från moroccan eftersom den ekologiska inte håller till precis alla håruppsättningar. Men den är ändå värd att ha tycker jag 🙂

 2. Carina

  Nej, det är inte en ekologisk produkt och den innehåller endast två ekologiska ingredienser. Företaget går heller inte ut med att de säljer ekologiska produkter utan marknadsför dem som naturliga.

  1. Emma

   Tack! Ett väldigt bra inlägg 🙂 Håller med om att det är fel av företag att använda ordet ”naturligt” i säljsyfte. Sen kan jag tycka att även om innehållet inte är helt naturliga i produkterna så är det fortfarande en ekologisk produkt med mycket bättre innehåll än många andra produkter 🙂

stats