Emma Barremyr

Dålig sömn och stekt ostägg!

God morgon ♥

Hur mår ni vänner?

Själv har jag haft några jobbiga nätter med sömnen, vilket gör att jag känner mig ganska trött och sliten idag. Inatt har det varit varmt/ kallt åt mig om vartannat och jag har vaknat ett flertal gånger och legat vaken. Vid fem vaknade jag senaste gången och kunde inte somna om för att det var så ljust ute. Jag har mörkläggande rullgardin, men ljuset tar sig in på något sätt ändå, och jag får alltid samma problem med att vakna tidigt den här årstiden. Det spelar liksom ingen roll, hur trött jag än är så kan jag inte somna om. Väldigt frustrerande! En lösning på problemet brukar vara sovmask, men jag har tappat bort min gamla, så idag blir det in till stan för att köpa en ny! Sen får jag nog ta och plocka bort mitt tjocka täcke också, så att det inte blir så varmt åt mig 🙂

Hur är ni? Påverkas er sömn också av ljuset?

Jag låg och drog mig fram till sex när Pelle gick upp och sen knöt jag på mig skorna, drack en grön drink och gick ut på morgonpromenad, dock en lugn sådan för att vakna till lite och ladda med energi. Det är sååå härligt ute nu! Det grönskar, luften är frisk, solen möter mig med sina strålar och fåglarna kvittrar som aldrig förr! Att ta en promenad i detta är en form av vardagslycka för mig ♥

Och sen när jag kom hem stekte jag ostägg och rostade bröd till frukost! Så himla gott! Så trots en dålig natt blev det en ganska bra start på onsdagen!

Nu ska jag jobba!

IMG_6199

 

Ostägg gör du genom att värma en stekpanna och klicka i kokosolja. Kläck i ägget och sänk värmen. När du sedan vänder på ägget saltar du lite och lägger på ett par ostskivor som får smälta. Klart! 

 

Hoppas ni får en riktigt fin onsdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Sovmask är klockrent när man ska sova och inte vill störas av ljus speciellt på sommaren. Själv sover jag jämt med både öronproppar och sovmask. Sover så mycket bättre och djupare när det tyst och mörkt. Kan verkligen rekommendera alla att testa både öronproppar och sovmask. Med både på mig sova jag hela nätter utan av vakna av vare sig ljus eller ljud. Använder du öronproppar när du sover?

stats