Emma Barremyr

TORSDAG I BILDER

 

Hej mina älskade bloggläsare ♥

 

Hur mår ni? Hur har eran dag varit?

Berätta gärna!

 

Här uppe på Idre fjäll har vi haft en fantastisk dag, och jag tänkte att vi tar den från början till slut i form av bilder!

Häng på, det här är en sån där typsikt dag som jag älskar!

 

2-36

Jag var som vanligt uppe först och dukade upp en rejäl skidåkarfrukost innehållande gröt, yoghurt, müsli, ägg, smarriga smörgåsar, sill och kaffe!

8-5

Efter frukosten gav vi oss ut och insåg att fjället bjöd på ett fantastiskt väder – en skinande sol, och till skillnad från igår – vindstilla!

2-35 4-7 6-5

Vi började i Nordbackarna där vi körde några åk i hårda backar innan vi insåg att det nog var bättre i Ostbackarna (eftersom solen ligger på där). Så vi åkte dit och njöt av mjukare underlag och skidåkning som stavas perfektionism!

2-3710-3

Efter ett par timmar i backen blev det dags för obligatorisk förmiddagsfika. Vi valde café Charlies för att kunna sitta ute och njuta av det härliga vädret, underbart!

8-64-8

Efter lunchen blev det några åk till i Nordbackarna och sedan hem till stugan för lunch! Där kokade jag ihop en pastasallad med kyckling, bacon, grönsaker och turkiskt yoghurt. Perfekt snabbmat för aktiva dagar!

IMG_6145 IMG_6150IMG_6152

Redo för längdskidor i kläder från Craft

Efter lunch och lite vila svirade jag och mamma om och gav oss ut i längdspåren. Dessa var dock kassa och blöta så för min del valde jag att nöta lite skateteknik. Nästa år ska jag se till att införskaffa skateskidor. Det är så himla kul och en bra variation till stakning och diagonalåkning!

4-9 2-38 6-7 8-7 10-4

Det mulnade på en hel del under eftermiddagen, men blev trots det en svettig tur i 13 grader. Det är inte klokt hur varmt det är, tyvärr tar det ju hårt på snön och gör spåren blöta och lite tråkiga! 5 km kämpade vi på med iallafall, och det fick duga!

IMG_6157

Efter skidåkningen blev det ett återhämtningsmål i form av skivad banan, keso och jordnötssmör! Sen fick jag en glad överraskning när min älskling anlände tidigare än jag väntat mig och vi drog allihopa iväg på after ski 🙂

IMG_6161 IMG_6162 IMG_6163

Efter dusch och bastubad stod sedan jag och Pelle för dagens middag! Vi bakade ihop fyra stora pizzor varav två av dem toppades med lax och spenat och två av dem med skinka och ananas!

IMG_6165IMG_6167

Nu avslutar vi dagen i soffan med godis och sällskapsspel innan vi förmodligen slocknar ganska tidigt allihop!

 

Som ni förstår så är jag så himla glad över att vi äntligen är samlade hela gänget igen! Är så glad över att Pelle kunde komma upp över helgen och ser så mycket fram emot de sista dagarna här uppe nu!

 

Hoppas ni mår bra! Ta hand om er ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isabell

  åh vilken härlig dag du ser ut att ha haft!
  min dag blev lite obalanserad kan man säga. jag skulle träffa mina kära vänner idag så skulle vi laga lunch tillsammans, men det blev försenat så lunchen blev snarare middag och magsyran hann leta sig långt upp i halsen innan jag fick mat idag! så nu sitter jag här med en något orolig mage som hoppas på en bättre dag imorgon! jag fick dock njuta av gott sällskap och det ska man aldrig underskatta!
  kramis 😀

  1. Emma

   Åh, vilken otur! magsyra i halsen är inte roligt! Hoppas det känns bättre idag. Skönt att du ändå fick njuta av gott sällskap! Kram 🙂

 2. Anna h

  Wow låter som en perfekt dag, vad mycket ni hunnit med! Lät underbart 🙂 Jag har haft en lugn dag, blåser som attan ”här uppe” men körde kondition på gymmet idag (väntar ett tag med att springa ute) och var ute på en cykeltur med min pojkvän 🙂 Ikväll har jag ätit Lohilos proteinglass o kollat på serie 🙂 Sitter faktiskt och funderar på den där träningshelgen du skrev om för ett tag sedan. Kanske hakar på! 🙂

  1. Emma

   Ja vissa dagar är verkligen bra 🙂 Vi hade också en väldigt blåsig dag här uppe, men vinden har lagt sig nu så det är skönt! Låter som en riktigt mysig dag ändå 🙂 Kul att du är intresserad av träningshelgen, du är VARMT välkommen, finns platser kvar fortfarande – så hör av dig 🙂 Kram

stats