Emma Barremyr

ÄNTLIGEN!

Hej alla underbara läsare ♥

Hur mår ni?

Jag hoppas att ni har en jättefin och härlig påskhelg, att ni Njuter och att Unnar en sånt som ni mår bra av. Jag har suttit och lusläst hur alla ni som bidragit i tävlingen spenderat eran påskhelg. Så roligt att ni delar med er och berättar!

Gissa vart jag är nu då? 

Inte så svårt att gissa kanske när jag under flera veckors tid tjatat om hur mycket jag längtat och räknat ner till veckan i Idre med familjen. Just nu är det bara jag, mamma och pappa här uppe. Mina systrar var tvungna att jobba en dag så de kommer inte förrän på tisdag, och Pelle som var tvungen att jobba flera dagar kommer inte förrän på torsdag! Det känns tomt just nu, men till helgen kommer vi alla vara samlade igen och tills dess får jag njuta av ensamtid samt lugn och ro med mamma och pappa 🙂

Vi anlände på fjället redan vid tvåtiden idag och har spenderat eftermiddagen med att packa upp och installera oss i stugan, äta en sen lunch följt av ett skidpass i längdspåret! En helt underbar start på skidveckan ♥

IMG_6100 IMG_6093

 

Det var så underbart att få komma ut och andas fjälluft igen! Temperaturen låg på ett par plusgrader och jag klädde mig helt perfekt i mitt snygga pannband och underställ från Crafts VM-kollektion och sedan vindtäta byxor och en vindtät jacka – också från Craft.

 

8-4 4-6

 

Spåren var också perfekta, och likaså föret! Jag kör med tejp på mina skidor och jag tycker det är så himla bra. Kanske inget för en elitåkare – men för mig som åker för att njuta älskar det! Jag behöver inte krångla med valla, har helt okej glid och sällan bakhalt. Skidåkningen blir rolig helt enkelt 🙂

 

6-4 2-34

 

Totalt blev det 1 mil efter två rundor på Platten 2, favoritspåret här på Idre fjäll, och som ni hör på namnet är det en ganska platt runda som tillåter mycket stakning utan allt för jobbiga backar som tar musten på en!

 

IMG_6106

 

Efter skidturen blev det sedan dusch och bastu tillbaka i stugan innan vi slutligen sjönk ner i soffan med kvällsmat i form av tunnbröd med stekt ägg/ brieost och skinka! Så jäkla gött!

Nu lär det bli en tidig kväll i säng, för imorgon bitti väntar nypistade slalombackar på oss 😀 Wiiiieeee!

 

Bamsekram till er / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Då kanske vi åkte om varann, håller med om superfina spår och fantastiskt före! Hoppas det fortsätter så åt er resten av veckan ☺
    Kram Johanna

  2. Mari

    Det låter verkligen superhärligt och jag tror ni kommer få en jättefin vecka i Idre 🙂

    Kram Marie

stats