Emma Barremyr

TÄVLING – vinn marsboxen från The healthy box!

God morgon vänner ♥

Det är långfredag och jag tänkte nu göra eran dag liiite bättre! Vi kör en tävling här under helgen där ni har chans att vinna marsboxen från The Healthy Box!

Jag är ambassadör för The Healthy Box eftersom jag gillar konceptet och innehållet i dess boxar. marsboxen, som en av er nu har chans att vinna innehåller massa godsaker. Carobpulver, veggiechipscashewnötter och inkabär i choklad från Renée Voltaire, gourmet chilikokosolja + ett inspirerande recepthäfte från Cocosa, proteinbar och proteindrink från Proteinbro.

Det blir en liten påskpresent fån mig och The Healthy Box!

IMG_6065

 

För att tävla:

 

Tävlingen avslutas kl 24.00 på söndag och vinnaren presenteras på måndag morgon!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag har firat påskhelgen hemma i Idre med stora familjen, alla syskon och syskonbarn! Längdskidor om dagarna varvat med fiske och fjällturer, goda matsäckar så klart och inte att glömma en massa av mammas goda mat hemma på kvällarna

  2. Emelie

    Antar att jag är försent ute men hoppas att dessa dryga 20 mintuer kan överses då jag är ute på landet med dålig mottagning och så blev jag sugen på denna healthy box så fort den dök upp på din blogg här om dagen ^^

    Denna påsk firas ute på mitt landställe med familjen med att bara ta det lugnt och spela spel, ta promenader, äta god mat och helt enkelt bara ha riktigt familjemys. Inte göra något jättespeciellt, bara vara. Det är fint tycker jag!

    Har givetvisst följt båda kontona på instagram! 🙂

    Stor kram<33

  3. lovisa mattisson

    HEJ!
    Min påsk blev inte som den tänkt att bli.
    Var meningen att min storasyster och hennes pojkvän skulle kommit nu i helgen och så skulle vi ätit gott och haft det mysigt. Tyvärr blev min morfar inlagd på sjukhus så mamma var tvungen att åka iväg och reda upp hemma hos morföräldrarna. Så kvar blev jag med min pappa och vi fick ha en minipåsklunch som jag stod för. Men något positiv är att jag tog min första springtur på ett halvår, och att vi har haft så fint väder att man kunnat äta ute och vara ute nästan hela tiden. Nu mår även min morfar bättre och på tisdag kommer min andra storasyster hem från Göteborg. Har saknat henne jättemycket, så längtar verkligen.
    Kram, ha ett skönt avslut på påskhelgen!
    Lovisa

  4. Maria Andersson

    Hej!
    Påsken är ju nu typ över… annandag påsk imorgon. Jag har firat min påsk på jobbet.
    Ser inte att jobba under påsk som en stor grej då jag tycker om mitt och människorna jag jobbar med.
    Jobbar på ett korttidsboende för barn och ungdomar med funktionshinder så att spendera min påsk där var perfekt för mig.
    Men har även spenderat tid med min flickvän med lite påskmat hos moder.
    Avslutar nu morgondagens sista röda dag med att ställa klockan och bege mig till jobbet för att sedan efter det jobba jobb, nummer två. Personlig assistent för en ungdom på jobbet då blir det shopping och bio.
    Jobb nummer två ser jag inte ens som jobb så..ja… ett perfekt avslut.
    Har såklart tränat också, testade spinning, en ny hat kärlek!

  5. Emma

    Påsken är som vanligt fylld med traditioner. På långfredagen träffas vi i släkten, åker på pimpeltävling och efter det så träffas släkt och vänner på ett traditionsenligt pizzabak i vår stenugn. Resterande dagar går i släktens tecken då vi njuter för fullo tillsammans!

  6. Alexandra Johannesson

    I år ville jag bryta påsktraditionen som bruka vara hos min kära mormor & morfar genom att bjuda upp mina älskade föräldrar till mig i Stockholm. Vi tog in på hotell där vi ha njutit utav långa frukostar på morgonen, på dagarna ha vi gjort mysiga grejer i Stockholm som skyview upp i Globen, påskmarknad på Skansen, Naturhistoriska museet, ätit middag på djungelrestaurang. Och på påskaftons kvällen gjorde vi något väldigt kul, vi kombinerade god påskbuffé med magi på magic bar, ett inte så känt ställe i Stockholm enligt dom själva men det kommer jag rekommendera till andra vi njöt av en jättegod påskbuffé, magikerna kom fram till ens bord och trollade & även uppe på stora scenen och Pricken över iet var när pappa fick gå upp och hjälpa en av trollkarlarna på med en tvångströja!
    Vi har alltså haft en magisk påsk jag & mina föräldrar, ibland behöver man komma bort från det traditionella och bara få göra nått helt annat & få vara med dom man älskar allra mest:)

    Glad påsk

  7. Rebecca

    Åh jag som precis gått och funderat på om man borde testa på The Healthy box! Min familjs påskfirande har aldrig riktigt varit att ha en typisk stor påskbuffé. Det brukar dock falla in så att vi gör kroppkakor höstlov & påsklov! Så denna påsk blev det ett stort släktkalas med större delen av pappas släkt och maassvis med underbara kroppkakor! Min mamma har stått med hela 30kilo potatis som bas så nu har vi att leva på i några dagar framöver! Det har varit underbart att komma hem och umgås med familjen och unna sig en hel del gott. Lyckan var total när det faktiskt smakar som jag kommer ihåg att det ska smaka och är riktigt gott. I höstas hade jag det mycket kämpigt, tappade mycket i vikt och hade en rejäl aptitlöshet så ingenting smakade. Jag blev så besviken när inte ens kroppkakorna i höstas, som är en favorit i matväg, smakade bra. Det är inte lätt att lägga på sig & komma tillbaka när man inte har sug efter någonting. Men nu har jag kommit tillbaka och livet känns mycket lättare! Har avslutat påskhelgen med en skön 15 kilometers löparrunda i solen:) Kunde inte vara bättre 🙂 Och tack för en bra blogg!

  8. Mari

    Vad roligt med en påsktävling Emma 🙂 Jag har börjat känna av en liten förkylning i halsen och nosen lagom inför påskhelgen så jag tar det ganska lugnt, har ätit ägg och spenat och hoppas det är bästa medicinen för jag har en otrolig lust att ge mig ut i vårsolen och springa en runda, längtar enormt efter löpning just nu 🙂 Carobpulver är en av mina absoluta favoriter och resten av innehållet i denna box är min dröm att prova, kanske speciellt påsen med cashew/inkabär i choklad, gick förbi apoteket häromdagen och såg genom fönstret att de även hade de påsarna där, har jag inte sett innan:)

    Hoppas du har en fin påskhelg!
    Kram Mari

  9. Louise

    Jag tog lite halvledig från skolan och åkte hem till Stockholm för att fira påsken med familjen. Helgen har bestått av lamm, ägghalvor och massa godis blandad med lite hemtenta skrivning och intervaller med syrran i skidbacken! Efter en tuff period i skolan behövde jag verkligen en lugn helg och helgen har verkligen varit energigivande och det känns en ny språngbräda fram till sommaren! Glad påsk! Kram Louise

  10. Gabriella

    Jag följer såklart redan båda! 🙂

    Jag har bott utomlands de två senaste åren,
    och njuter nu därför extra av den fina svenska våren.
    En paus från skolan för att fira påsk i min hemstad,
    med familj och alla de vänner som gör mig så glad.
    Vi hjälps åt att duka upp allt från pajer till ägg, lax och sill,
    vi äter oss proppmätta och sen ännu lite till.
    Dessertbordet består av allas bidrag av varsin himmelsk kaka,
    jag imponerade med raw påskägg som de alla vill lära sig att baka.
    Solen skiner, vitsipporna skymtas och fåglarna kvittrar,
    God mat, släkt och vänner gör att alla våra leenden glittrar.

  11. Emelie

    Min påsk har varit laddad av skön energi från min familj, skogspromenader, tårta (då mamma fyllt år.) shopping & oändligt med pussar från min fantastiska son. En helg i min smak, och såklart har en & annan ägghalva åkt ner i magen. MUMS, GOODLUCKTOME!

  12. Petra

    Denna påsk firas genom att konstrundor i vackra Skåne varvas med härligt långa påskmiddagar med familjen. Givetvis blir det ett och annat påskgympass också med familjen – en tradition sedan några år tillbaka! Det enda som fattas är lite näringsrikt påskgodis; det vanliga lösgodiset ligger fortfarande i sin skål – fungerar som dekoration men inte mer.

    Glad påsk!

  13. Frida

    Vad roligt med tävling, och bästa priset också!

    I år firar jag påsken hemma i min säng alldeles själv för att jag har feber och är förkyld. Resten av familjen åker runt till mina mor och farföräldrar, vilket suger ganska mycket. Så jag försöker helt enkelt ta vara på mig själv och äta lite påskgodis! Glad påsk på dig!

    Många kramar

  14. Elsa

    Vad kul med en påsktävling! Jag spenderar påsken uppe i de norrländska bergen, närmare bestämt Dundret, Gällivare, tillsammans med familj, kusiner och kompisar. Slalom och längdskidor under dagarna och bastu, god mat och sällskapsspel på kvällarna. Ett bra sätt att släppa alla jobb och måsten och bara vara här och nu. Utmanande för mig som är en arbetsmyra som alltid vill prestera men mycket behövligt!

    Tack för en mycket bra blogg!

  15. Victoria

    Jag firar påsken genom att bjuda mina nära och kära på nytänkande rawfood påskmat. De små söta utklädda barnen som ringt på dörren har fått raw chokladtryfflar av mig istället för sockrat vanligt godis 🙂 morgondan och annandag påsk ska jag fira med extra mycket träning, yoga och meditation då jag är ledig och verkligen kan passa på då 🙂

  16. Sofia

    Har hittills firat påsken med att vara i jobb, ett långt löppass och en god lunch med en god vän. Resten av påsken kommer jag att fira hemma hos mina föräldrar med god mat och bara njuta av ledigheten.

    Har följt din blogg en längre tid och testat på många av dina recept och det blir alltid lika gott!
    Trevlig påsk!

    Hälsningar från Finland!

  17. Sandra

    Jag firar påsk genom att bjuda mamma upp till Norrland för att umgås och bara mysa. Vi lagar mat tillsammans, äter gott och tar vara på tiden tillsammans.

  18. Emma Vuckovic

    Åh vilken vinst! Jag hade tänkt mej påsken med nära & kära, god mat & ett långt löppass i solen! Bev tyvärr inte så då jag på skärtorsdagen vaknade med världens halsont & har sedan blivit rintigt hängig.
    Denna vinsten vore därför en perfekt uppiggande grej för mej nu …
    Tack för en bra blogg!
    /Emma

  19. Jonna

    jag säsongar i fjällen, familjen är hemma som vanligt och här uppe är påsken mest jobb för dem flesta eftersom det är högsäsong. MEN! jag och min kollega lyckades få både påskdagen och annandagen ledig båda två och drar därför till den lite större skidorten ÅRE ikväll för ny skidåkning, mys och FEST med andra människor än här. påskfirande är ingen tradition för mig utan det här blir en weekend och träffa härliga människor bara, ska bli fantastiskt!

  20. Sanna

    Jag har haft ett ganska galet tempo senaste tiden. Sedan jag flyttade till Uppsala för att plugga till läkare i höstas har jag haft väldigt ledig tid, så nu blir det en lugn påskhelg hemma med familjen. Försöker hålla mig till FODMAP även nu, så mamma och jag ordnade en påsklunch utan FODMAPs och sen bakade jag en jättegod FODMAP-godkänd morotskaka till fika, men har även unnat mig även lite godis 🙂 Emellanåt försöker jag även läsa lite i embryologi-boken, men passar främst på att ladda upp batterierna.

  21. Emely

    Åh, vilken härlig tävling! Jag följer er båda på instagram 🙂 I påsk ska jag bara vara. Meditera, vila, göra yoga, unna mig god mat och efterrätter, skratta, ut i naturen, umgås med människor som gör mig glad. Ja, helt enkelt njuta av livet och ladda batterierna. Ha det gott!

  22. Malin

    Följer er båda redan 🙂
    Påsken firas tillsammans med min familj och faster som brukligt med traditionell påskbuffé ikväll som jag fullkomligt älskar! Köttbullar, egen rödbetssallad med äpple, gubbröra, sill och lax i mängder. Och så avslutas det hela med en chokladmousse gjord på kokosmjölk, kakao och sötning och som avnjuts med en fruktsallad – vattnas redan i munnen haha.. Önskar dig en fin påsk!

  23. carro

    Då det gäller träning blir det väldigt lugnt. Jag är inne på min 3:e vecka med en väldigt jobbig förkylning som vägrar släppa :-(. Så ikväll blir det bara mys framför tv:n med min sambo med en god Påsk middag som bl.a innehåller kokt potatis, prinskorv, hemmagjorda köttbullar, ägg, skinka och nån god röra 🙂 till efterrätt blir det chokladchiapudding toppat med banan och hallon 🙂 ikväll blir det mys i soffan med en härlig filt och te och hoppas att man är kryare imorrn. För i morgon fyller min pappas tjej 60 år och det ska firas på en bygdegård nära havet med hennes alla barn med familj och alla mina syskon med familjer 🙂 att bara få umgås med dom man gillar mest, andas in frisk luft, äta god mat, spel, surra och bara va 🙂 kommer bli en fantastisk helg trots förkylningen 🙂

  24. Agnes

    Jag firar med mina nära och kära en bit utanför Örebro. På söndag firar vi dessutom lite extra för då är det min födelsedag!

  25. Sofia Johansson

    Jag har i två veckor haft en envis förkylning och åkte dessutom på magsjuka igår. Så min påsk spenderas i sängen med film och förhoppningsvis något chokladägg!!
    Att vinna skulle ge mig lite glädje i sjukstugan! 🙂

    Otroligt bra och inspirerande blogg! Glad påsk 🙂

  26. Jemima Teglund

    I år firar jag påsk alla tre dagar. Igår, på långfredagen, var jag på gudstjänst i min kyrka, njöt av solen och umgicks med vänner. Idag, påskafton, börjar jag dagen med en påskfrukost tillsammans med mina föräldrar och ikväll ska jag fira påsk tillsammans med ett gäng vänner. Det blir god mat och härligt umgänge. Imorgon, påskdagen, ska jag till kyrkan igen, för uppståndelsegudstjänst, och på eftermiddagen ska jag umgås med delar av min stora älskade familj.

    Det viktigaste för mig på påsken är att minnas det Jesus gjorde på korset, att Han dog och uppstod för våra skulder och sjukdomar, så att vi kan vara fria. Det är den allra största orsaken till att jag som kristen är extra tacksam dessa dagar.

  27. Malin G

    Jag pluggar nere i skåne, min syrra också på annan ort och nu är hela familjen samlade på familjens landställe i stockholms skärgård. Vi umgås, pratar, , bastar, tar promenader, springturer, äter massa god mat, påskgodis och bara umgås efter att inte ha träffats och umgåts på länge.
    Hoppas du får en bra påsk och äter massa gott godis 😉

  28. Jeanette

    I år kommer påsken bli extra mysig då jag har möjligheten att få komma hem till Karlstad och fira den med släkt och min pojkvän som kunde följa med. Den startar idag med härlig påskmat hos mormor och fortsätter imorgon när vi åker vidare till kusten för och fira med hans del av släkten. Så underbart med lediga dagar som kan spenderas på detta sätter!
    Hoppas du får en kanonbra påsk Emma!

    Kramar

  29. Tyra

    Hej Emma!

    Förra årets påskfirande var rent ut sagt en mardröm för mig. Jag var som sjukast i min ätstörning och vågade knappt titta på all den goda maten som stod uppdukad på påskbuffén hos både mormor och farmor. Benen bar mig knappt – jag var så svag, utmattad, orkade inte ens umgås med min egna familj och var fruktansvärt trött på livet och mig själv.
    I år har jag längtat efter påsken något otroligt, allt ifrån dess obligatoriska släktmiddagar till att tillsammans med mina kusiner lyckas klura ut farmors knepiga ledtrådar till vart påskäggen gömmer sig! Jag mår så otroligt bra och ser såå mycket fram emot ett välförtjänt lov efter flera hektiska veckor i skolan som ska avnjutas tillsammans med bland annat min storasyster, dvs. min andra halva som jag annars så gott som sitter ihop med, men som jag inte fått träffa på nästan två månader. En tripp från Gotland till Stockholm med en av mina bästa vänner, ett gäng härliga soliga promenader samt massor av skratt och mys tillsammans med vänner och familj är också självklara vinnare i påsk som alltid.

    Massor av kramar till dig fina Emma!

  30. Elinlinnea

    Kul med en tävling :)! Och med så fina priser dessutom, sånt gillas!
    Om två veckor flyttar jag till Sicilien för att vara reseguide på obestämd tid så i påsk passar jag på att träffa alla kompisar som pluggar över hela sverige men som är hemma i Götet nu. Och imon blir blir det att träffa släkten och åka till sommarstugan i Strömstad. Planerar lite härliga skogspromenader och kanske årets första dopp;) saknar alltid den svenska skogen och friheten när jag är ute på långresor så det Gäller att ladda upp den dosen ordentligt. Glad påsk på dig Emma 🙂 tack för allt du gör!

  31. elin

    Fick för några dagar sen ett dåligt besked om en sjuk familjemedlem och tänker därför spendera påsken hemma med dem jag älskar. Man vet aldrig om när vi ses ska vara den sista gången eftersom vi inte ses så ofta. Så ska ta vara på tiden tillsammans och vi ska unna oss god mat och massa film.

  32. Marie

    Hej! Jag firar påsken med min mamma, pappa, mormor och morfar. Vi ska som vanligt ska vi är gott, (pappas Jansson alltså!) och VILA. Har äntligen börjat kunna slappna av i min vila, så det är vad jag ska göra. Vila både mentalt och fysiskt. (Ska dock mocka lite skit hos min häst men har man tur får man en lite puss av honom.

  33. Marie

    Hej! Jag firar påsken med min mamma, pappa, mormor och morfar. Vi ska som vanligt ska vi är gott, (pappas Jansson alltså!) och VILA. Har äntligen börjat kunna slappna av i min vila, så det är vad jag ska göra. Vila både mentalt och fysiskt. (Ska dock mocka lite skit hos min häst men har man tur får man en lite puss av honom.

  34. Sandra

    Till påsk brukade vi till för något år sedan alltid åka till fjällen, bo i husvagnen, köra skoter, grilla korv ute på fjället och sitta i grillkåtan på kvällarna!
    Sista åren har dock min jobbarhelg oturligt nog fallit just på påskhelgen och så även i år!
    Idag har vi haft en skön ledig dag med middag hos mamma med mina systrar men resten av helgen ska alltså spenderas på jobbet!
    En sådan här överraskning skulle ju kännas lite som ”plåster på såren” även om det bara blir jag i familjen som blir riktigt riktigt glad! 🙂

  35. Johanna

    Jag kommer fira påsken ensam.. Har ännu inte många vänner i denna nya stad jag bor i. Förmodligen kommer jag spendera dagarna på gymmet. En rolig grej är i alla fall att jag ska gå på en workshop om att lära sig stå på händer, en grej jag velat lära mig länge.
    Hoppas du får en fin påsk Emma!

  36. Mikaela

    Jag firar påsken med familjen i lugnets tecken. Efter en hektisk tid så är det skönt med en påsk med god mat, loppisar, härliga pratstunder och att insupa friskluft. Så the Healthy Box på detta för att ladda om batterierna vore perfekt.
    Glad påsk!!

  37. Linda Assarsson

    Denna påsken blir en härlig mix av allt jag älskar <3
    Tid med sambon, löpning, utepremiär på min nya racercykel, långa frukostar, film, soffläge, jobb, choklad, tacos, tid att bara vara, vårluft, sol, ägg, kärlek!
    Känns kanon att få in allt detta härliga som jag mår bra av under helgen utan minsta stress:)

  38. Marie Andersson

    Det blir sill imorgon och födelsedagsmiddag på söndag då det blir en god ugnsbakad lax <3 påskgodis, stuvad spenat och ägg tillsammans med mina nära och kära blir det också 🙂

    Glad Påsk!
    Kram Marie

  39. Ann-Christine Reimer

    Men jag har ju inte Instagram! Vinna boxen vill jag ändå!
    Hur jag firar påsken? Ja, den började idag och jag har blivit med förråd. Vi har haft vattenskada i det område där jag har mitt förråd. Den skadan pågår fortfarande, men en otroligt vänlig granne erbjöd sitt förråd!!! För han vill ha mitt när det är beboeligt igen. Jag har skinit som sola i Karlsta hela dagen idag för detta! Å mäkkat med mina grejer på jättefina hyllor som jag också fick. Hurra, hurra, hurra!
    I morgon ska jag åka till San Francisco och sedan direkt vidare till Los Angeles. Tjohej!
    På söndag blir det hike med min kompis Lena på något lämpligt ställe – i bergen hoppas jag så att jag äntligen får se i verkligheten hur det ser ut med Hollywoodskylten i nacken och när Los Angeles och Stilla Havet breder ut sig framför mina fötter.
    På måndag är det Annandag Påsk. Då sitter jag på en buss – Hop on Hop off – och låter mig guidas runt stan. Röda och lila slingan på måndag och gula och gröna på tisdag.
    Det är min påsk. Det är synd att klaga!!
    Påskmaten? Det blir bara vegetariskt tillsammans med Lena. Glutenfritt och mjölkfritt. Idag har jag ätit saffranskokta (kokosmjölk) röda linser och broccoli. Det är nog det närmaste påskmat jag kommer. Linserna blev gula i alla fall – gult är påskens färg.
    Kram på dig!

  40. Inger

    I år kommer jag att jobba stora delar av påsken. Jag jobbar som närvårdare/skötare på ett ålderdomshem och under det här lovet vill jag försöka tillföra extra mycket glädje och gemenskap till de som bor på hemmet. Många av åldringarna har ingen som kommer och hälsar på/ ingen släkting eller bekant som lever och är därför mycket ensamma. Det känns därför mycket bra att vara där för dem och agera vän såväl som vårdare.
    De äldre upplever sig ofta extra ensamma under högtider så det känns som en god gärning att vara där för dem i denna tid. Sen får jag mycket utav det själv också. Flera av åldringarna har gett mig många tips och tankar som jag för med mig i mitt liv, de har fått mig att få en ny syn på vissa saker och jag är därför ytterst tacksam över mitt arbete där jag utvecklas som medmänniska och även får hjälpa andra människor och skapa en så bra livskvalite som möjligt för dem.

    Hoppas alla sköter om sig själva och sina närstående och har en riktig mysig påskhelg!

  41. Miriam

    Hej! Min påskhelg firas halvt i en buss som tar mig till mitt första besök i Alperna! Bussresan avslutas på påskafton med en påskmiddag och sedan följer 6 stycken skiddagar tillsammans med gamla och nyfunna vänner. Jag har varje år tidigare firat med påskmat i någon form tillsammans med familjen så den här påsken blir speciell, annorlunda och förhoppningsvis helt fantastisk. Det roligaste för mig är att få en veckas friluftsliv tillsammans med vänner och att få börja veckan med en tanke på påsken och dess budskap. Glad påsk!

  42. Nina

    Hej Emma 🙂
    I år blir det en lugn påsk och inte så mycket firande. Är hemma och hälsar på familj,släkt och vänner och vill bara ta det lugnt och ta allt som det kommer. Kommer äta god mat och lite godis, annars blir det bara att vara ledig. En perfekt påsk i mina ögon 🙂
    Önskar dig en glad påsk!
    Kram

  43. Elin

    Jag kommer fira påsken på bästa möjliga sätt med mina närmaste vänner, äta god mat och ha trevligt. Påsken är en högtid då vi ska umgås med de vi tycker om och som vi trivs med!

    Glad Påsk!!

  44. Andréa Jacobsson

    I år blir det tyvärr en helg borta från familjen då jag är mitt uppe i ett slutspel (spelar volleyboll) och det finns ingen tid för att resa hem och hälsa på.
    Dock skall jag se till att laga en riktigt god påskmiddag i morgon, äta lite extra påskgodis och vila upp mig ordentligt med ett långt bad, promenader och massa läsning under en filt i soffan. Jag förbereder även lite påskägg fyllda med olika sorters godsaker som skall delas ut till nära och kära nästa gång vi ses – som förhoppningsvis blir snart!
    Att vinna boxen hade varit en superhärlig påskpresent som en liten kompensation till mitt ”påskfirande på distans” 🙂
    Ha en superhärlig helg & Glad Påsk!
    Kram Andréa

  45. Sofie

    Jag ska se till att spendera lite extra tid med min mamma, pappa och syster!
    Eftersom alla jobbar olika tider och ibland sena kvällar så säger man vissa dagar bara hej till varandra och sen är det dags att sova.

    Så nu när dem är lediga ska vi ta igen lite tid, att bara umgås vi i familjen, göra en ”annorlunda” påskmiddag (lite mer vegetariskt detta året och t.o.m lite veganskt!) Så det ska bli kul och gott att smaka på lite andra grejer och inte endast ”det gamla vanliga” 🙂
    Denna gången fick jag nästan helt bestämma efterrätten så ska göra några olika rawfood bollar, ditt recept på Paleokladdkaka och mamma ville så gärna ha glass så då tänkte jag att jag kan göra från ditt recept igen: Banan- och lakritsglass med chokladbollsdeg!
    Ska också se till att samla ihop några tjejkompisar och ha en mysig spelkväll med dem i helgen.

  46. Isabell

    I påsk kommer äntligen min bror hem från Umeå och systern min kommer hem från Stockholm vilket betyder att för första gången på månader är hela min familj samlad. därför ska jag bara njuta av god mat och min underbara familjs sällskap hela påsken! vi ska gå härliga långpromenader, leka påsklekar och ta igen all tid vi har varit ifrån varandra. sedan kommer också kusinerna från alla håll och kanter 🙂 familjen betyder allt <3
    glad påsk på dig 😀

  47. Isabel

    Jag firar påsk med ett träningsläger här hemmavid. Även om snön som ställvis ännu är djup var nära att ställa till det på jakt efter orienteringsskärmar i skogen.. Kvällstid passar jag på att umgås med nära och kära som är hemma över påsken! Glad påsk du också!

  48. Amanda Okfors

    Jag firar påsk i min gamla kära hemstad tillsammans med min familj. Mysig att få komma hem och bli ompysslad av föräldrarna och bara känna lugnet några dagar! Dock blir påskmiddagen lite mindre än vanligt eftersom många i släkten är iväg på annat håll eller ligger hemma i influensan tyvärr.. Så därför blandar vi både släkt och vänner runt påskmiddagen idag. Så jag tror det blir en bra påsk ändå! För en av mina bästa kombinationer av saker jag mår bra av är god mat med människor jag tycker om, både släkt och vänner!

  49. Matilda

    Jag lämnade sambon hemma men tog med mig sambons fyraåring och åkte ner till Småland till min släkt. Påsken är en efterlängtad ledighet och jag hoppades kunna ladda batterierna ordentligt. Så gott det går med en tjurig tioåring, en trotsig fyraåring och en mammig ettåring under samma tak. Första dagen och jag inser krasst att den där vilan blir det nog inte så mycket med. 😉 Men glädjen över att se den där genuina lyckan i en fyraårings ögon (och i tioåringens!) när de hittar undangömda påskägg i trädgården är helt oslagbar och överskuggar allt det där andra… 🙂

  50. Frida

    Vilken härlig tävling! Jag har legat på sjukhus i tio veckor nu och är så glad att jag fick permission över påsken! Det blir ett pyssel att få ihop det med mediciner och så men jag får vara borta över dagen. På påskafton åker vi därför upp till mormor och firar med hela släkten, umgås och äter god mat. Och letar påskägg såklart, det blir man aldrig för gammal för tycker jag!:)
    Glad påsk Emma!:)

  51. Sofia

    Jag är äntligen hemma i i Skåne och firar påsk med familjen och släkten som jag inte träffat sedan i julas eftersom jag pluggar på en annan ort i Sverige . Därför är påsken i år lugn med fokus enbart på att umgås. Familjen och släkten är samlad och det är långfrukostar varvat med korvgrillning, promenader och spelkvällar som gäller . En lugn och skön påsk utan måsten och den vardagliga stressen alltså . med det vill jag önska en glad påsk

  52. Elin

    Jag passar på att njuta av första långledigheten på länge! Inledde idag, långfredag, med att cykla tillsammans med min syster. Första cykelträningspasset inför Tjejvättern! På påskafton ska jag simma några längder på förmiddagen och därefter njuta av påskmiddag hos min sambos familj. Påskdagen ska jag vara hästvakt och sedan umgås med min familj och åter igen äta en massa god mat. Avslutar annandagen med att i princip inte göra nånting och ladda upp inför en ny jobbvecka 🙂

  53. Sara

    Hej Emma! Kulig tävling! 😀
    I år firas påsken hemma-det blir lite pyssel i trädgården, härliga skogspromenader, stora äggiga frukostar, påskäggs-letning i trädgården (en tradition jag aldrig tänker bli för gammal för!) och festliga knytis-middagar med släkt och vänner 🙂
    Glad påsk allihopa! 😀

  54. Elinor Zacharias

    Hej!

    Idag, långfredagen, vaknade jag upp, gjorde i ordning frukost som dagen till ära bestod av rågbröd med avokado, västerbottenost och jalapenos (bästa kombon!) samt hallon och en bit raw kärleksmums som jag gjorde igår. Alltså väl påfylld så tog jag mig sedan ut på en härlig joggingrunda ute i solen. Även fast det inte var mitt snabbaste så klappar jag mig själv på axeln och njuter av att man faktiskt kan springa utomhus numera och inte behöver mata kilometrarna på ett springband inomhus. Så med frisk luft i lungorna kom jag sedan hem och är nu på väg till min mormor och morfar där jag kommer avnjuta en påsklunch tillsammans med min fina släkt. Detta är bara idag, resten av påsken ska jag fortsätta träna varvat med att ta det lugnt, umgås med nära och kära, äta god mat och bara vara. Det kommer bli fantastiskt och jag njuter av varenda sekund. <3

  55. Sarah

    Jag har betat av de första två dagarna av påsken med härligt jobb. Nu ska jag åka till min sambos föräldrar för den tradionella påskäggsmålar tävlingen och vila från en envis förkylning och förbereda mig för en stressig, men rolig vecka med både PT kunder och även som seglarcoach på ett påskläger!

  56. Helena Stålberg

    Varmrökt lax hemma hos mormor och morfar som treåringen inte äter något av så när påskäggen plockas fram vräker hon i sig det mesta i ren hunger och är sen sockerstinn till annandagen.

  57. Frida

    Hej!

    Min påsk kommer att spenderas med min familj! I år har vi bestämt att inte överdriva med påskmat och påskgodis och hela påsktraditionen utan vi har valt att prioritera kvalitetstid med varandra eftersom vi sällan hinner umgås. Vi hade tänkt laga en enkel och mysig påskmiddag tsm ikväll och imorgon far vi ut till min mormor och morfars lantställe där vi hade tänkt rensa upp på gården, promenera i den vackra miljön och vara ute så mkt som möjligt. Kvällen kommer spenderas framför brasan och spela plump, vilket är en gammal tradition i vår familj.
    För en gångs skull hade vi tänkt lämna telefoner och datorer hemma och bara varva ner och ladda batterierna inför kommande vecka. Can’t wait, detta är precis vad jag behöver!

    Tack för en super blogg och ha en trevlig påsk! 🙂

  58. Lisa

    Min påskafton från slutet till början..
    ..jag sjunker ner i en sängen, så skön för mina trötta fötter, efter dagen som började tidigt..
    ..till middagen köper vi färsk frukt att smaksätt salladen med, kanske smiter vi in på ett café och frågar efter något mjölkfritt..
    ..när kommer våra resväskor? att man alltid ska få vänta till sist..
    ..blir alltid nervös av säkerhetsinstruktioner, tur det kommer en film..
    ..gaten är nästan helt tom så jag väljer en plats där jag kan se alla människor som rusar förbi..
    ..nu är vi igenom kontrollen, undra om det finns den där chokladen i shoppen..
    ..tänk om väskan är för tung, jag borde ha tagit med mig mindre..
    ..en färsk pressad juice – ingefära, mango och blåbär. och skinksmörgås med basilika på..
    ..vaknar innan alarmet. som jag längtat, det här kan bara bli en bra påskafton, speciellt eftersom jag är kommer dela den med min mamma<3

  59. Emelie Lundqvist

    Påsken var planerad med massa familj, mys, mat och trevligheter. Men livet tar snabbt omvändningar ibland. Igår klämdes min farbror ihjäl på sitt arbete, så denna påsken så istället bestå av familj, tröstande, gråtande och omhändertagande, av framförallt farmor, farfar, pappa och farbrors barn. Skulle behöva en uppiggande present just nu <3
    Glad Påsk på dig.

  60. Amalia

    Jag följer dig och healthy box sedan tidigare.
    I år så ska jag fira med min Underbara son, min mamma, mormor och morfar. Bara äta gott och umgås o njuta av långa promenader i det härliga vårvädret 🙂
    Glad Påsk!

  61. Ida

    I år ska jag åka till min lilla mormor och Björn för att äta stor påskmatsbuffé med familjen. Och som jag längtar till det, det är BARA mormor som kan baka den perfekta smörkrämsrulltårtan så mums, nu är den snart framför mig 😀 Vad ska du göra?

  62. Sanna Eriksson

    Blir inte mycket till påskfirande här. Ska plugga in massa kroppsdelar på latin till tentan nästa vecka 😉 Började denna vecka med en anatomikurs och nästa vecka är fylld med föreläsningar – såå det blir att nöta. Men annars ska jag baka en sockerfri cheesecake med min pojkvän och äta god mat. Fick lite ekologiska veggie chips när jag fyllde år så det slinker nog också ner 🙂 Hoppas du får en superfin påsk! <3

    Följer er båda nu på insta! Ps. ett stavfelsnisse har smugit sig in på @thehealthybox (:

  63. Nathalie

    Jag lyckas pricka in mina första lediga dagar på 14 dagar, vilka har bestått av jobb, praktik och skola precis nu till påsk och det känns underbart! Inte för att jag inte vill ha mycket för mig utan mest för att jag har saknat helg-känslan och vardagsavbrottet som man ju behöver ibland, bara få göra vad man vill när man vill utan några tider att passa. Och denna helgen är det ju helg i dubbel bemärkelse! Jag firar med kalkonmiddag med familjen, brunch med vänner, massa härlig tid i solen (som inte har tittat fram nästan alls de senaste veckorna), träning, promenader och bara-vara utan massa måsten, tar allting som det kommer och det blir en perfekt påsk!

  64. Maja

    Jag ska åka upp till Stockholm med mina föräldrar och min syster idag och fira påsk med min farmor och farfar ikväll och med min mosters familj imorgon! Alltid mysigt att passa på och träffa släkten 🙂 resten av påsken ska jag vara hemma hos mina föräldrar, äta gott och ha det trevligt innan jag åker hem till Göteborg igen!

  65. Angelika

    Vad avundsjuk jag blir när jag läser om alla andras påsk… Alla firar påsk med sin underbara släkt och det låter så himla mysigt! Massor av mat, umgänge och påskägg som delas ut.

    Jag önskar att jag också kunde skriva att min påsk såg ut så men tyvärr så är påsk ingen högtid vi direkt firar. Möjligtvis en påskmiddag med familjen men inte mer än så. Inga påskägg, godis eller släktmys. Det är någonting jag saknar i mitt liv så jag firar min egna lilla påsk isället 🙂 Har köpt mig ett eget stort påskägg som jag har fyllt med chokladpraliner från Lindht, RAW energibars, ekologiska hudprodukter och RAW choklad. Har helt enkelt unnat lite till mig själv och påskhelgen kommer bli en helg där jag vilar upp mig och tar hand om mig själv. Kopplar bort min annars stressiga vardag och istället fokuserar på att ta det lugnt. Ta ett långt bad medans jag läser en bra tidning och mumsar på choklad och därefter smörjer jag in min med mina nya hudprodukter. Senare myser jag ner mig i min nybäddade säng framför en bra film och äter yttligare lite choklad! 🙂

    Så kommer min påskhelg se ut, inget traditionellt som de flesta brukar ha utan jag gör min egna lilla twist av det! Och visst kommer det funka lika bra 🙂

    Ha en fin dag Emma och glad påsk!

  66. Lindroosan

    Jag är äntligen hemma en sväng från Norrbotten så påsk kommer firas med mina fina syskon och mamma. Vi skippar hela påskbordsgrejen och har siktat in oss på lammstek, rotfrukter i ugn och någon sås. Till efterrätt nyttig snickerskaka och apelsinsallad! Känns bra att kunna äta gott och nyttigt på samma gång.
    Men såklart finast att äntligen träffa min familj efter mer än tre månader i Norrbotten.

  67. Jonna

    I år firas påsken i Linköping med min gamla härliga morfar! Vi ska precis åka och är mitt uppe i sista minuten bakning av muffins, paj och tårta till morgondagens buffébord! Vi kommer äta go frukost, måla påskägg och leka små tävlingar tillsammans innan vi letar efter påskharrens undangömda ägg! Sen blir det god buffé och en trevlig kväll med spel och godis! 😀 älskar påsken hos morfar 😀
    Ha en super påsk Emma!

  68. Gila

    Eftersom jag är mitt uppe i en stor livsföränding gällande kost och träning (jobbar på att hitta balans och komma ifrån mitt sockerberoende) så kommer min påskhelg bestå av härliga promenader (i solen hoppas jag) och kickar igång firandet imorgon med ett svettigt bodyattackpass (världens roligaste träning btw!)
    Jag går på ett kostschema för tillfället men gillar inte ”förbud” så kommer ändå äta lite utanför ramen när vi är bortbjudna till familjen på mat, men äta med förståndet. Mysa, njuta och må gott hela helgen. ☺

  69. Anna h

    Hej Emma!
    Jag följer båda på instagram sedan tidigare 🙂
    I år så har jag och min pojkvän åkt till våra hemtrakter (vi är från samma stad). Vi är här en vecka och än så länge har vi hunnit med en hel del, bowlat (SÅ KUL!), ätit ute på bästa restaurangen i stan och umgåtts med vänner. Framför oss har vi en påskmiddag att gå på, skogspromenader och bakning! En helt perfekt påsk 🙂

  70. Maria Hartman

    Jag är mitt uppe i en flytt-så påsken blir lite rörig. Men! Idag kommer mina föräldrar och hjälper mig flytta alla stora saker. Sen åker jag med dem hem och firar påsk med släkt och nära och kära, innan det är dags att ta tag i flyttkaoset igen! Det kändes extra viktigt att vara hemma över påsk – min mamma har just fått ett tungt sjukdomsbesked som skakar om oss alla. Därav att jag väljer trots att jag eg behöver flyttstäda, familjen känns extra viktig den här påsken!

stats