Emma Barremyr

Sallandsbuffé

Hej vänner ♥

I fredags var jag på tjejkväll hos en av mina bästa vänner, och jag hade tagit på mig att fixa maten. Det är liksom min grej! Tacos är ju ofta standard att köra eftersom det också är enkelt när en är många, men helt ärligt så har jag tröttnat ganska rejält på det och dessutom så funkar inte min mage med tacokryddorna. Min idé blev att istället för tacos skapa en härlig salladsbuffé med allt gott en kan tänka sig i en sallad.

Såhär blev innehållet:

Varmrökt lax, grillad kyckling, majspasta, vitlöksbröd, machesallad, bladspenat, paprika, gröna oliver, gurka, tomat, majs, melon, ananas, rödlök, fetaost, turkisk yoghurt och en frömix med kokoschips, torkade bananer, solroskärnor, pumpakärnor och torkade bär.

IMG_6041 IMG_6013 IMG_6014 IMG_6015 IMG_6016 IMG_6017 IMG_6023 IMG_6024 IMG_6040

 

Gott, enkelt och uppskattat då alla kunde plocka åt sig av sina egna favoriter!

 

Vad bjuder ni på när det ska vara enkelt och ni är många som ska äta?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ann-Christine Reimer

  Jag anser inte att buffé är så himla enkelt. Det blir ofta mycket mat över också. Man tar till, man vet inte vad de tycker bäst om. Jag är mer för en rätt. Fisk i ugnen är kanon. Rotfrukter på långpanna till det. I min bok finns några sådan recept. En rätt, inte så många bunkar som ska trängas i kylskåp och på bord. Buffé är bara bökigt och ett himla handlande av olika grejer hit och dit.

 2. Mio

  Jag brukar göra någon form av gryta, en stor sallad, baka bröd och falafel samt lite olika såser och röror. Då kan alla göra lite som dom vill 🙂

 3. Linda Assarsson

  Det där ser makalöst gott ut 🙂
  Jag bjuder på sushibuffe eller tapas när vi har många gäster 🙂
  Älskar när man kan plocka det man vill ha själv, så att alla får sin favorittallrik 🙂

stats