Emma Barremyr

Måndagsfrågan – drömmar

Hej finaste läsare ♥

Jag är generellt ingen person som sätter upp mål, utan har istället valt att lägga fokus på drömmar. Mål känns väldigt prestationsinriktat, och visst kan det vara bra, men ofta ställs stora krav från samhället (och oss själva) och jag anser inte alltid att mål är något som får oss att må bra, speciellt inte om vi inte uppnår målen som vi sätter upp.

Att drömma känns mer som att lyssna till hjärtat. För mig är drömmar något positivt som skapar kreativitet och vilja att kämpa!

Drömlistor har jag skrivit länge, under många år! Det var något jag började med under tillfrisknandet från mina ätstörningar under gymnasietiden för att inse att livet var mer än bara mat och träning. Jag behövde hitta saker att se fram emot och på något sätt hitta en ny mening med livet efter att ha levt med en djävul på axeln under flera år som talat om för mig att det enda jag behövde tänka på var mat och träning.

Men livet är så mycket mer! Och om vi drömmer och skriver ner våra drömmar skapar vi möjligheter för dem att slå in!

IMG_7552-701x467

 

Idag vill jag att du funderar på:

Vilka är dina drömmar här i livet?

Skriv en lista med alla dina drömmar, stora som små och påminn dig sedan ofta vilka dina drömmar är!

 

Och du,

VÅGA DRÖM STORT!

 

Se tidigare inlägg om måndagsfrågor här:

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats