Emma Barremyr

STC Kasernhöjden

Hej vänner ♥

Jag är numera helt lyrisk när jag går till gymmet om dagarna för att träna min PT-kunder!

STC på Kasernhöjden står nu klart efter ett halvår med ombyggnation och renovering! Och det har blivit SÅ FINT! Det är rena drömmen att både träna själv där, men även får jobba som personlig tränare. Ett välutrustat gym är inget måste, men jag måste ändå erkänna att alla prylar och roliga leksaker vi fått in gör mitt jobb så himla mycket roligare! Det är faktiskt rena drömmen 😀

Gymmet är numera mer än dubbelt så stort som det var innan. Halva delen på övervåningen består av en konditionspark och en maskinpark och tre CC. Resterande halva är crossfit-del med mycket alla de där roliga sakerna som bosubollar, pilatesbollar, fomarollers, boxar, hopprep, gummiband, medicinbollar, ribbstolar, TRX-band, tunga rep, skivstänger, hantlar, studsmatta mm. På nedervåningen finns tyngre vikter, benpressar, smithmaskin och ännu fler skivstänger!

Tjohooo 😀

Utöver detta har vi såklart en jättemysig lobby, en stor gruppträningslokal, en spinningsal, en sal för indoor-walkning och ett barnrum. Omklädningsrummen är också helt nya och fräscha med bastu och lite relax!

Imorgon har vi invigning och nyöppning av gymmet och alla ni som har möjlighet att komma förbi är varmt välkomna! Ni kan antingen kika förbi för att bara mingla lite och kika in det nya gymmet, eller så kan ni komma förbi och träna. Det är fritt fram att testa på det nya gymmet eller delta i klasser/ föreläsningar!

Själv kommer jag åka dit och mingla med kunder och även träna lite själv! Jag ser fram emot en grym dag och ni är sååå välkomna att komma dit och prata med mig om ni vill 🙂

Här kommer lite provsmaker i form av bilder från gymmet!

IMG_5804 IMG_5806 IMG_5807 IMG_5808 IMG_5809 IMG_5810 IMG_5811 IMG_5812 IMG_5813 IMG_5814

 

Har ni några planer för helgen eller har ni lust att kika förbi?

 

Önskar er alla en riktigt trevlig helg ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats