Emma Barremyr

Bästa starten på dagen!

God morgon ♥

Hur mår ni?

Jag kan som vanligt knappt tro att det redan är torsdag. Den här veckan har gått i en rasande fart och det känns härligt att helgen börjar närma sig igen! Jag hoppas att det fina vädret håller i sig så att vi kan komma ut på en härlig tur i skogen 🙂 Jag skulle gärna vilja kombinera en vandringstur med lite grillning i solen!

Idag började jag dagen med en morgonpromenad med Lisa, som är en av mina kollegor på STC. Det är vår i luften och morgnarna är ju HELT fantastiska just nu. Det är fågelkvitter utan dess like, tidigt morgonljus och vackra soluppgångar! Jag njuter och kan inte tänka mig en bättre start på dagen då hela jag översköljs av välmående! Med sällskap blir promenaden dessutom helt komplett ♥

Så här vacker var morgonens promenad!

4-5 6-3 8-3 10-2 2-33

Och så en nyvaken bild på oss båda... 🙂

 

Hoppas att ni får en fantastisk torsdag fina läsare ♥

 

Kram /Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Andersson

    Vad härligt att läsa det du skriver Emma, får direkt ett leende på läpparna och hoppas lika mycket som du att det blir en härlig och solig helg med fullt av vår i luften 🙂

    Kram Marie

    1. Emma

      Härligt Marie 🙂 Hoppas att du får en riktigt fin helg och att du får njuta av sol och fint väder ute 🙂 Kram

stats