Emma Barremyr

Läsarfrukostar

God morgon vänner ♥

Hur mår ni?

Hoppas att ni fått en grym start på er torsdag!

Själv är jag påväg till STC Kasernhöjden för att köra PT-kunder resten av arbetsdagen! Det är fullt upp med företaget just nu och jag försöker njuta så mycket jag kan av att jag faktiskt lever mitt i min stora dröm. Idag känner jag mig extra tacksam för att jag orkat kämpa mig hela vägen hit. Allt går, bara en vill! Det är så sant och jag hoppas ni vet det 🙂

Vad känner ni er extra tacksamma för idag?

Idag har det varit full fart under morgonen och därför bjuder jag er på lite härliga läsarfrukostar! Älskar när era underbara frukostbilder trillar ner i mailkorgen! Det är otroligt fina och inspirerande bilder ni delar med er av!

Tack snälla rara ni ♥

2-30

 

Gabriella hade brunchdejt med en kompis innehållande hallonsmoothie, bananpannkakor med chiasylt och turkisk yoghurt med vaniljpulver, nybakade scones och knäckebröd med b.la ost, keso, jordnötssmör!

 

SONY DSC

 

Anna åt gröt gjord på havregryn, lin -solros -chia och pumpafrön, rivna morötter, kokosflingor, kanel, salt, mjölk och vatten toppat med tinade jordgubbar som är plockade i Dalarna! 🙂

 

froko1

 

Kristine åt en ugnsbakad chokladhavregröt som som ser alldeles underbar ut!

 

2-31

 

Sally åt en frukost ute på café i London! Maffigaste avokado mackan någonsin med ett pocherat ägg och chili. Var otroligt gott säger hon! 

 

Allt ser ju otroligt gott ut! Jag blir så otroligt frukostsugen när jag ser dessa bilder 😀 Blir inte ni det?

 

Vill du också dela din frukost med oss andra? Maila din frukostbild till mig med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se. Självklart kan du även dela din frukost även om du inte har blogg/ instagram.

 

Hoppas att di får en fantastisk torsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats