Emma Barremyr

Zero Cancer – For Life

Hej ♥

Cancer är en otäck sjukdom och jag är ofta med och ger bidrag till forskningen. 1 av 3 drabbas någon gång i livet av cancer och den tanken tycker jag är väldigt obehaglig. Det lyckliga är dock att fler än någonsin nu blir friska tack vare att forskningen går framåt!

Men min mormors liv gick tyvärr inte att rädda och nu är det snart två år sedan vi förlorade henne – alldeles för tidigt. När mormor fick sjukdomen blev den verklighet i min familj och jag bestämde mig då för att börja göra skillnad. Jag har regelbundet skänkt pengar och sedan ett halvår tillbaka är jag månadsgivare till cancerfonden. Det är viktiga kronor som är med och räddar liv. Det känns bra!

Sen finns det de som är med och gör ännu större skillnad i form av projekt och insamlingar. Människor med stora hjärtan som ska ha all cred de kan få!

Jag har tidigare skrivit om ForLife och deras iphone-skal. Nu gör de även fina armband som säljs till förmån för cancerfonden.

IMG_5595 IMG_5597

 

Armbanden och även iphoneskalen finns att köpa här!

 

Alla små bidrag gör skillnad!

 

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Orre

    Hemskt att det behövs men ett bra sätt att visa sitt stöd. Har sett många med dessa band.
    Jag valde diabetesband mycket pga att jag själv har det. Så nu väntar ja på mitt ”FUCK diabetes” . det är ju inte lika ”farligt” men oerhört onödig sjukdom att få…

  2. Marie Andersson

    Vilket fint inlägg Emma. Det är ju så viktigt att vi gör saker som bidrar till forskningen. Jag har kvar min mormor men tyvärr förlorade jag mamma i denna hemska sjukdom. Jag har köpt ett jättefint armband med en ängel till förmån för cancerforskningen <3

    Stor kram <3

stats