Emma Barremyr

Maria Åkerbergs ansiktskit för män

Hej vänner ♥

Jag tyckte att det var dags för Pelle att börja ta hand om sitt ansikte lite, så i födelsedagspresent överraskade jag honom med ett ansiktskit för män från Maria Åkerberg. Ni kan ju förstå lyckan i denna present hos någon som inte bryr sig ett dugg om hudvård, eller ens smort in ansiktet i hela sitt liv.

Ja, den var väl sådär...

Men jag tyckte att det var dags nu. Bara för att en är kille ska det väl inte vara fel att ta hand om sin hud?  Pelle har en fin hud, så det är inte det, men han är lika torr som mig, så lite extra kärlek och omvårdnad skadar inte 🙂

Så nu övar vi på ritualen om kvällarna….

Först tvättas det med foaming wash som är en löddrande rengöringsgel för känslig hud. Efter tvättning fortsätter vi med lemon freshner som är ett fuktbevarande ansiktsvatten utan alkohol, som avslutar rengöringen och förbereder huden för andra produkter. Sist men inte minst en balanserande ansiktskräm.

Nu lät det som om det är jag som står och tvättar och smörjer in honom i ansiktet, haha. Så är det såklart inte! Jag står bara med och påminner honom vilken ordning allt ska utföras i. Det är ju inte så lätt att komma ihåg för den som är ny vet ni 🙂

IMG_5533 IMG_5526 IMG_5534

 

Hur är det med era killar, eller ni killar som läser? Är ansiktsvård något de/ ni bryr er om?

 

Oljan som finns med i kittet är toppen att använda efter rakning!

 

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mari

    Åh vilken underbar present, har han använt den? Berätta gärna vad han tycker! Jag försöker introducera liknande för killen här hemma, men jag får påminna varannan dag. 🙂

    1. Emma

      Ja han använder det dagligen varje kväll, men då får jag också påminna honom 🙂 Han tycker väl varken bu eller bä, men jag har lite svårt att få honom förstå VARFÖR han ska använda produkterna. För honom räcker liksom inte ”för att ta hand om huden” haha 🙂

stats