Emma Barremyr

En grön start på dagen!

God morgon solstrålar ♥

I över två år har jag börjat dagen med en grön drink.

Den där gröna drinken är en naturlig del i mina morgonrutiner och utan den känns inte morgonen helt komplett. Därför släpar jag alltid med mig pulvret vart jag än åker så att jag alltid får dricka min gröna morgondrink!

Jag har hunnit testa en hel del pulver under dessa år och jag kan helt ärligt säga utifrån mina smaklökar att Helhetshälsa har de allra ”godaste” pulvren. Vetegräs och chlorella är mina favoriter! Jag blandar mina pulver direkt med vatten, men det funkar ju även bra att mixa med i smoothies (då känns inte smaken lika tydligt). Men eftersom jag dricker med vatten blir smaken ganska tydlig och därför är det viktigt att det smakar bra. Jag kan inte påstå att det är sådär underbart gott, men det är inte äckligt heller och de fördelarna jag får genom att dricka min gröna drink är helt klart värt det!

Min IBS-mage blir lätt förstoppad, men sedan jag började dricka en grön morgondrink är magen alltid igång (förutsatt att jag rör på mig). Immunförsvaret har blivit bättre och det känns som att jag ger kroppen en riktigt bra superstart helt enkelt!

Nu testar jag ett nytt pulver från Helhetshälsa – SUPERGREENS!

Supergreens innehåller inte bara en grön alg, utan typ alla nyttigheter en kan tänka sig i form av örter, gräs, groddar och mjölksyrabakterier. Sammanlagt finns 37 ingredienser från naturens rika skafferi, så detta är verkligen en riktig näringsbomb! Smaken var dessutom mildare är de pulvren jag testat tidigare, och ja – jag GILLAR det 😀

IMG_5326 IMG_5323 IMG_5329 IMG_5330

 

Helhetshälsa har dessutom marknadens ”rensate” kosttillskott, vilket jag gillar starkt! De analyserar råvarorna för renhet och deras produkter tillverkas i Sverige. Det är bra produkter helt enkelt och från mig får det tummen upp!

 

Har ni testat att dricka en grön drink på morgonen? Vad tycker ni om det?

Är nyfiken på att höra era åsikter!

 

SMOOTHIETIPS!

Recept på grön smoothie med vetegräs!

Recept på grön smoothie med chlorella!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gabriella

  Jag har en påse spirulina hemma, men har inte riktigt fått det till en rutin än eftersom smaken är väldigt speciell. Dricker du morgondrinken innan frukosten? 🙂

  1. Emma

   Ja jag har haft svårt för spirulina jag med. Tycker vetegräs är godast, men chlorellan funkar bra också 🙂 Japp, det första jag gör är att svepa drinken och därefter frukost 🙂

 2. Alexandra

  Jag börjar varje dag med en vetegräsdrink och släpar också med mig pulvret vart i världen jag än befinner mig 🙂 Det boostar verkligen kropp och immunförsvar!

stats