Emma Barremyr

Sånt som livar upp!

 

IMG_5314

 

God morgon ♥

Jag är så otroligt LESS på vintern nu!

Fast här i Karlstad har vi inte ens någon vinter. Eller vi HAR vinter, fast den värsta formen av den med mängder av snöblask, is och plusgrader. Av någon anledning så snöar det galet mycket vissa dagar, och det lägger sig på marken men blir till blask och is dagen efter. Jag vill knappt gå ut eftersom det varit rena isbanan på trottoarerna senaste veckorna. Jag vill gå morgonpromenader, men gör det inte eftersom det inte finns någon njutning i att halka runt på isen! Det är så deprimerande och jag längtar verkligen efter våren nu om det ska fortsätta såhär! Jag är väldigt väderberoende och behöver sol, utomhusluft och ljus för att må bra…

Mina regnbågstulpaner på bordet livar iallafall upp det gråa lite och frukosten blir extra mysig av tända ljus. Det är lätt att bli negativ och själv känna sig grå när vädret är grått! Men det gör ju ingen av oss gott.

Nu har jag spytt ut lite kräk över vintern, men ska resten av dagen försöka fokusera på det positiva. Jag ska unna mig ett träningspass som jag vet gör mig piggare, till lunch ska jag packa med mig mandelscones som jag ska äta med en kopp nybryggt kaffe (på STC bjuder de på kaffe med nymalda bönor som är SÅ GOTT). Jag ska njuta av mitt roliga jobb och ge mina härliga kunder en kram – för att kramar är så härligt! Sen ska jag tänka på och påminna mig om att det blir lite ljusare för varje dag och att det kommer bättre tider 🙂

Till frukost idag blev det vildriskakor med avokado och ost (bästa kombon på riskakor)+ 2 ägg och en kopp kaffe!

 

IMG_5311 IMG_5316 IMG_5317 IMG_5320

Morgonnjutning när den är som bäst 

 

Hur är vintern där ni bor? Har ni riktig vinter eller är det bara blask och gråväder hos er också?

Vad gör ni för att må lite bättre dessa dagar?

Låt oss peppa varandra så vi står ut några månader till 🙂

 

Hoppas att ni får en underbar onsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. My

  Hej Emma!
  Jag ska snart ut på min första vandringsresa och undrar om inte du kunde ta upp lite tips vad gäller klädval och utrustning? Jag har gått dagsturer i svenska fjäll förut men nu ska jag vandra i Nordafrika. Det är en organiserad resa men jag tänkte ändå att det vore bra att fråga någon med erfarenhet av sånt. Har följt din blogg ett tag och blivit så himla sugen på att göra liknande grejer och nu äntligen ska jag iväg!
  Kram!

 2. Anna h

  Här i Luleå är det massa snö och för det mesta minusgrader så det känns bra 🙂 Senaste dagarna har de varit nån plusgrad men oftast under 0strecket. Njuter faktiskt av tiden även om jag längtar till vår 🙂 Jätteroligt att åka spark och skridskor på älven, är så tjock is! (bilar kan köra o skotta där så då behöver man inte direkt va orolig för o trilla i hehe. Slask är de värsta som finns nästan! Xd

 3. Rebecca

  Jag kryper oftast ner i sängen och tittar på någon tv-serie så fort jag får chansen 🙂 är inte så bra på att få mig glad sådana här dagar..

 4. Leona

  i Skåne är det också tråkigt väder.
  Jag är också i stort behov av sol och värme för att må bra. Längtar så mycket till sommaren.
  Men just nu får jag passa på att njuta av de dagar då det inte regnar.

 5. Linda Assarsson

  Vi har is, snöblask och solen har tagit semester..
  Jag är inte så väderberoende, så jag gillar läget och tänker på annat/ägnar energin åt saker jag kan påverka 🙂
  Tulpaner är fantastiska & de är ett lyckopiller 🙂
  Jag bakar scones, tänder ljus, myser inne i tofflor, cykeltränar hemma på vår trainer i vardagsrummet, läser din underbara blogg och ser till att kramas mycket med sambon och att LE 🙂
  Det piggar upp!!

  Ha en bra dag 🙂

 6. Ellinor

  Här på västkusten hade vi (hör o häpna) snö hela helgen. Lördagen var knappt så man kunde gå ut, men söndagen var riktigt fin. Men det var då det. Nu är det grått och regnigt igen.
  Men jag misströstar ej. Precis som du fokuserar jag på det positiva. Som t.ex. att jag skall leta fram sommarkläderna igen och packa väskan för fredagens avfärd. Destination HAWAII!
  Behöver knappast lovorda eller motivera ytterligare va? 😉
  Önskar dig en fin dag!
  Kram

 7. Alexandra

  Här är det också slask och isvinter. Jätte tråkigt. Jag är förvisso ingen vintermänniska när det är gott om snö heller men hade tänkt att ta med dottern och åka längdskidor och skridskor för första gången i år men det har varit så kass vinter så jag har inte tyckt att det har varit värt att lägga pengar på att köpa skidor och skridskor som vi kanske använder en gång och sen är dom för små nästa vinter.

  Istället går vi till simhallen och badar, bastar, bubbelpoolar, går på café och försöker tänka så lite som möjligt på vädret. 🙂

  1. Emma

   Åh, vilken otur för er! Förhoppningsvis kommer det fler vintrar så hon får testa längdskidor, annars får ni åka till idre och njuta 🙂 Låter som härliga saker ni hittar på ändå! Njut av det och ta hand om er! Kram

stats