Emma Barremyr

85-årskalas

Hej vänner ♥

Jag, mina systrar, Martin och Pelle sitter just nu inklämda i bilen tillbaka till Karlstad efter att ha varit i Torsby och firat farfar som precis fyllt 85 år. Älskade farfar som genom hela livet varit en av mina stora förebilder! När jag blir gammal hoppas jag att att jag kan vara lika aktiv som farfar, som är ute på husvagnssemestrar, springer orienteringstävlingar och är en aktiv eldsjäl i idrottsföreningen SK Bore. Jag kommer aldrig glömma när jag förra sommaren var ute och sprang hårda milen i Valberget och då mötte farfar som kom småspringande. Det var häftigt att se, och jag hoppas att han får fortsätta springa många fina skogsturer i fortsättningen!

På Sahlströmsgården bjöds det på en underbar trerätters middag! Till förrätt serverades laxkorv och till varmrätt biff med krossad potatis och örtsmör. Efterrätten var en chokladbakelse med bär och rostade nötter!

Mmmmm, så gott 😀

IMG_5163 IMG_5159 IMG_5166 IMG_5170 IMG_5155

 

Nu är jag mätt som en plätt och kommer förhoppningsvis sova gott inatt! Imorgon väntar en dag med full fart och jag ska äntligen få träffa mina PT-kunder i gymmet igen! På STC lär det ha hänt en hel del nu när jag varit borta på julledighet och det ska bli så roligt att se hur gymmet blir och även träffa mina goa arbetskompisar igen 😀

 

Godnattkram på er / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats