Emma Barremyr

Tredje advent – vinn produkter från Better you

 

Helhetshalsa_bild_tillverkare_1980

 

God morgon alla fina läsare ♥

Hoppas att ni alla fått en riktigt fin start på tredje advent och att dagen fortsätter desamma!

Här är det dags för tävling igen, och tredje tävlingen presenteras i samarbete med Piggabutiken. Idag har ni möjlighet att vinna grymma produkter från Better you som ni kan boosta era kroppar med i samband med träning eller bara för att fylla på med extra näring nu i mörka vintertider!

Dagens vinster:

 

3-2

 

För att tävla:

Tävlingen avslutas kl 00.00 ikväll och vinnaren presenteras imorgon!

 

Det där smoothieproteinet finns dessutom i Piggabutikens julkalender idag – till ett extra bra pris!

Lucka-14-FB

 

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Hej Emma! Jag skulle verkligen vilja vinna då min träning de senaste månaderna varit lite upp och ner och jag inte kommit in i en bra träningsrutin. Men nu ska jag satsa ordentligt på träningen, både styrka och kondition, och på kosten och försöka bli lite hälsosammare och gladare. Jag äter mycket vegetariskt och inte så mycket mejeriprodukter så jag kan behöva lite extra protein i kosten för att bygga muskler. Detta verkar passa mig helt perfekt då det är vegetabiliska och naturliga produkter. Det är svårt att hitta proteinpulver utan massa konstiga ämnen så jag skulle jättegärna vilja testa detta! Tack Emma för en superbra och inspirerande blogg 🙂

  2. Peasyeasy

    Bara nu när jag läste lite om produkterna började det krylla av idéer i mitt huvud, jag älskar att experimentera med olika protein och nya produkter i min bakning och min matlagning. Det är verkligen det jag brinner för, så detta paketet skulle vara den ultimata julklappen till mig själv!

  3. Rebecka

    Är förmodligen sist ute med min motivering, haha, men bättre sent än aldrig right? 😉

    Jag skulle jättegärna vilja vinna detta kit eftersom jag älskar att testa nya saker, och nu när jag har blivit mer och mer hälsointresserad känner jag ännu starkare lust att testa hälsorelaterade produkter! Jag har aldrig ägt eller testat proteinpulver eller annat, men har funderat nu ett tag på att prova – och hur perfekt skulle det inte vara att kamma hem lite i en tävling då nu när csn-pengarna används upp på julklappar? Väldigt perfekt kan jag säga 🙂 God Jul från mig!

  4. Linn Forbes

    Härlig tävling!
    Anledningen för mig är enkel. Har aldrig provat några utav dessa eller liknande produkter heller för den delen. Supernyfiken och tror att dom skulle kunna ge mig en massa gott i mitt fortsatta tränande.
    Glad tredje advent.
    Hälsningar Linn

  5. Moa Johansson

    Hej Emma, detta är heltklart något för min kompis, hon har det väldigt svårt med ekonomin, och jobbigt i sin familj med mycket nedgångar, det enda hon verkligen älskar är sin träning! Jag skulle vilja ge henne denna, som ett pigga på sig paket! Hon har länge velat ha detta vad jag vet men som fattiga studenter har ingen av oss råd!

    Följer både dig o piggabutiken på instagram, kram!

  6. Lea

    Vill gärna vinna – för att jag är värt det. Efter ett otroligt tufft år med bl.a. lillebrors bortgång så är det dags att leva livet. Uppåt och framåt.

  7. Agnes

    Hej fina Emma! Jag skriver det här i sista stund, liggandes i sängen på sjukhuset med dropp i armen. Jag har liksom många där ute varit sjuk i anorexia i några år nu. Under dessa år har jag straffat min kropp så hårt, jag har hatat den för att den, trots allt jag tvingat men gå igenom, har hållit mig vid liv och på benen. Många gånger har jag bara önskat att den lagt av. Men det finns en gräns för oss alla och tillslut klarade även inte min kropp av mer och med även magsjuka i kroppen så gick det helt enkelt inte längre.

    Jag har under de senaste dagarna mått så fruktansvärt dåligt och jag trodde aldrig att jag skulle klara mig igenom det. Men det gjorde jag och jag börjar fatta hur stark och fantastisk min kropp är som har gjort så jag överlevt och jag är så ledsen för allt den tvingats stå ut. Det är nu dags att bygga upp en stark, stolt och hälsosam kropp och dessa produkter hade hjälpt mig så otroligt mycket på denna resa mot en frisk och sund kropp! Kramar

  8. Gabriella

    Jag har precis gått på mina två första gym-pass på tre och en halv månad. Är 22 år men har trots min unga haft återkommande ryggskott och rätt jobbiga hälsoproblem hela hösten vilket gjort att jag inte kunnat sitt ned eller göra annat än ta korta promenader, har varit väldigt tufft faktiskt. Börjar (peppar peppar) äntligen bli bättre och det känns helt otroligt. Jag håller på att få tillbaka livet: kan gå ut, träffa folk på ett normalt sätt och träna. Underbart! Går knappt att beskriva mer än att det är ren lycka och fantastiskt att KUNNA träna, även om jag är i väldigt dålig form har jag aldrig njutit så av att få gå in på gymet. Produkterna skulle vara en perfekt julklapp till mig- en fattig student som inte så ofta kan prioritera härliga hälsoprodukter. Dessutom skulle jag dela dem med min helt underbara syster som är träningsintresserad och allmänt världens snällaste och bästa människa!

  9. Hanna F

    Efter att ha sprungit affär ut och affär in och verkligen tömt batterierna i jakt på de perfekta julklapparna till alla fina människor runt omkring en skulle det sitta alldeles perfekt att få skämma bort sig själv lite också. Det är ju så himla viktigt att komma ihåg att tänka på sitt eget mående mitt i all julstress, så detta paket hade verkligen varit den perfekta julklappen för mig för att kunna ladda upp batterierna igen! Dessa rena produkter funkar prima för min känsliga IBS-mage och kanske skulle de kunna hjälpa till att bygga upp lite muskler också? Det gäller ju att vara stark såhär i juletider så att man orkar med alla bestyr som att sätta upp granar, röra om i lussebullsdegar och bära runt tallrikar fullproppade med julmat:)

  10. Anna h

    Hej Emma!
    Hade vart roligt att vinna då jag känner att jag är på en härlig period i livet då allt känns som det går framåt(trots vintermörkret)! Får jobba mer än förut (positivt) och jag balanserar det med styrketräning/yoga fyra gånger i veckan. Har dessutom en underbar pojkvän så livet känns på topp!
    Hade velat vinna så jag kan boosta mina muskler ännu mer!
    God Jul!! Har gillat på instagram (annaholmsten_)

  11. Anna

    Mitt i fina julens tappra slit
    Vi pluggar på med glödens flit
    Tentor, tvätt och julklappsfix
    Allt ska hinnas, en salig mix
    Men för att vi stressen ska stå pall
    Vi tar oss tid att göra det som är vårt kall
    Vi lyfter, vi böjer och vi bänkar ihop
    Vi peppar varandra med glada rop
    Vi gör det för att orka med varenda dag
    För vi älskar träning, min pojkvän och jag
    Men mest betyder den tid vi har att få
    Den totala lyckan i att vara två
    Trots det tunga mörkret i midvinter tid
    Vill jag oss få boosta inför julefrid!

  12. Sofie

    Hej! Vad roligt med tävling :). Jag skulle väldigt gärna vilja vinna dessa produkter! Det skulle passa perfekt för mig då jag just börjat satsa på lite mer smoothies i min vardag och dessa produkter skulle tillföra lite mer till det.

    God jul och tack för en bra och inspirerande blogg

  13. Ida

    Det här skulle verkligen vara något! Jag har alltid velat prova att baka och pyssla med proteinsmaker, men jag har aldrig riktigt hängt med vid startskottet, och energin skulle verkligen behövas i dessa tider! Och en sådan här chans vill man ju inte missa! Efter ett avbrott från träning ett tag har jag äntligen fått komma igång med den igen, men jag har aldrig varit särskilt bra på att fylla på efteråt, men vad skulle vara bättre påfyllning än en fräsch bärproteinsmoothie? Hihi. Nåja, jag får nog skaffa mig en sådan där shaker hursomhelst detta går, för tänk vad roligt att shakea fram en smoothie medan man tränar. När man dansar liksom, du vet…shakear loss…var helst man befinner sig…Inte?

  14. Cecilia

    Hej på dig! Kul med tävling 🙂 och härligt med roliga produkter att kanske få lägga vantarna på! (Bokstavligen! Svinkallt nu ju)

    Jag skulle tycka det var urkul att få vinna dessa! Tyvärr så är man fattig student som har det knapert med stålar, så detta skulle vara rena rama lyxen inför jul! Har aldrig provat att shakea så det vore väldigt intressant att se hur det går! 🙂 vikterna är ju ett extra plus, alltid perfekt att ha hemma 🙂 kram på dig! Håller tummarna

  15. Sanna

    Har följt din blogg ett tag nu men nu följer jag dig även (och piggabutiken) på instagram! 🙂

    Vill vinna en julklapp till mig själv, är sugen på att prova dessa produkter. Har haft en tuff höst med massa sjukdom som drabbat flera i min familj. Försöker hitta tillbaka till mig själv, finna formen och må bra igen! Kosten i kombination med träningen är en bit på vägen!

  16. Matilda

    Att vinna dessa produkter skulle vara en perfekt present då min 18-års dag är om en vecka (och vi får ju inte glömma julen). Har väldigt länge varit intresserad av naturliga produkter men tyvärr räcker inte plånboken till! Min kropp har länge varit sliten och skulle behöva denna boost de här produkter antagligen ger.
    Hoppas att turen för en gångs skull är på min sida och dessa produkter snart blir mina!

    God jul och tack för all inspiration och motivation du ger!

  17. elin

    Hej! Vilken bra och inspirerande blogg du driver! 🙂 produkterna i dagens tävling ser ut att passa mig bra. Jag har provat flera olika protein pulver men verkar inte tåla någon av de ”vanliga”, är känslig mot laktos och gluten och blir himla glad när jag ser att dessa alternativ finns. Jag älskar träning i alla former, löpning, gym m.m. Längtar som tusan till jullovet då jag ska ”hem” till snön och äntligen få göra premiärturen på längdskidor!:) hoppas din jul blir toppen! Kramar

  18. Sally

    Med julen som närmar sig ska jag försöka mig på att rimma.
    Allt för att kunna vinna i denna sena timma.
    Det må vara kitschigt och lite over the top,
    men vad gör man inte för att kunna ge detta till min kropp.
    Att vara allergisk mot laktos är inte lätt,
    framförallt inte när man tränar och det rinner svett.
    Jag vet att mellanmål och att fylla på är viktigt,
    och med denna vinst kan jag få energi på riktigt.
    Jag håller tummarna och ber till tomte Emma,
    Vid vinst skulle jag i julsång instämma.
    God jul fina du,
    håller tummarna för vinst nu!

  19. Sofia

    Skulle bli så glad över att vinna dessa fina produkter. Efter att ha övervunnit anorexin sedan en tid tillbaka kvarstår en känslig mage som ibland gör mig väldigt ledsen. Jag skulle vilja mata min kropp med dessa bra saker så jag kan få ta tillvara på livet, som känns som det kommit tillbaka, med en gladare mage.

    Vill passa på att tacka dig Emma för en så härlig, fin och peppande blogg. Dina ord har hjälpt och stärkt mig många gånger. Tack!

  20. Emma

    Nu när det närmar sig jul, tycker inte plånboken att det är särskilt kul. Att köpa bra näring från piggabutiken till sig själv, blir för min stackars studentkassa en käftsmäll. Jag tycker om att ge bort klappar till mina nära och kära, och får då efter det lära, att hålla mina tummar hårt som som jag bara kan, och hoppas att jag för en gångs skull kan få skrika, JA, JAG VANN! ☺️
    Tack för en fin blogg med massa inspiration!
    Mvh Emma

  21. Emma Vuckovic

    Åh vill vinn! Känner att jag står still i min utveckling när det gäller träningen & har aldrig provat att tillsätta proteinpulver eller aminosyror. Vet knappt hur det funkar men är nyfiken & vill prova för att se hur det skulle påverka min kropp

  22. Louise

    Hej. Jag skulle så gärna vilja vinna detta då jag tycker att det är så svårt att veta vad man ska köpa av allt som finns på marknaden.. Jag har under många år jojobantat och med hjälp av dig under 4 veckor så har jag börjat hitta en balans i mitt liv. Tycker att träning är så mycket roligare nu när jag har ork och inte längre försöker träna på ingenting. Jag har börjat att må så mycket bättre mentalt och blivit mycket mer medveten. Jag får inte längre dåligt samvete när jag äter något som anses vara onyttigt utan jag skakar av mig den olustiga känslan och lägger inte så mycket energi på de. Väldigt skön känsla:) fokuserar nu på att må bra,ha energi och att träna för att det är roligt. Har en bit kvar mentalt men känner mig väldigt tillfreds ändå..Är så tacksam för din hjälp kram och god jul!

  23. alexandra

    hej!
    Jag hoppas jag vinner eftersom jag håller på att testa mig igenom marknaden på jakt efter bra produkter som jag kan fortsätta använda.. dessa har jag inte provat och skulle uppskatta om jag fick tillfälle!! hoppas på lite lycka här 🙂

  24. carro

    Åh detta hade verkligen varit behövligt och väldigt roligt att vinna! 🙂 den här tiden på året tappar jag alltid lusten till att träna p.g.a trötthet och orkeslöshet men med dessa produkter är jag säker på att lusten och orken skulle komma tillbaka med ny energi 😀 sen skulle jag dessutom dela detta med min syster som åkt på förkylning efter förkylning + 2 st ögoninfektioner i samma öga. Att få dela detta med henne skulle betyda mycket för mig då min syster förtjänar det bästa och skulle garanterat ge henne ny kraft och glädje + en tidig julklapp till oss båda 😀 Kram fina du!

  25. Jonna

    Hej!
    Jo, jag har aldrig tidigare testat proteinpulver, främst på grund av mjölkproteinallergi som gjort att jag inte kan köpa t.ex vassle eller kasein som tycks vara de vanligaste proteinpulvren. Samtidigt har jag varit osäker på vilket sorts veganskt proteinpulver jag skulle våga mig på att köpa, för att de ska bli gott och vara av bra kvalité. Dessa produkter verkar ju perfekta för mig att börja med då! Dessutom är jag ny med att börja göra smoothies, men är super taggad på att börja på riktigt, så denna present är verkligen som klippt och skuren för mig! Håller tummarna för att jag ska få bli den lyckliga vinnaren denna gång! 😀
    Ha en super tredje advent! 🙂

  26. Maria

    Åt vilken vinst, jag försöker göra allt jag kan för att ta hand om min kropp, då jag pågrund av reumatism endast kan träna med stor försiktighet och måste tyvärr ta en hel del starka mediciner och har så gjort i många år (varit sjuk sen liten och är idag 33 år) jag försöker med bra kosthållning hjälpa kroppen så mycket det går för att våga upp med allt det dåliga den måste stå ut med, många smoothie och andra nyttigheter blir, detta skulle ge mig en extra kick att orka fortsätta med bra val för min kropp och skulle passa toppen i min kost även väldigt roligt att få testa nåt nytt, nu håller jag tummarna att jag vinner detta så min kropp för börja det nya året med en riktig kickstart!!!

  27. Malin

    Hej! Jag är en tjej på 17 år som ganska nyligen blivit vegetarian. Jag har alltid älskat att träna, speciellt styrketräning. Detta kräver att jag får i mig tillräckligt med protein, vilket jag har ganska svårt att få i mig via min vegetariska kost. Dessutom försöker jag lägga på mig lite mer vikt. Dessa protein skulle göra det hela väldigt mycket enklare och smidigare. Skulle verkligen vara jättekul att vinna! 😀 /Malin

  28. Kajsa

    Hej! Jag skulle vilja vinna proteinpulver, eftersom jag nyligen övergått till en helt vegetarisk kost, främst för miljöns skull, men också för att jag upplever en lättare och piggare känsla i kroppen av att utesluta köttet. Jag tycker dock att det kan vara svårt att få i sig tillräckligt med protein. Jag tränar hårt och ofta, men är student och har inte prioriterat att köpa proteintillskott, men med proteinpulver kan man enkelt skapa roliga och proteinrika framförallt frukostar och mellanmål. Tack för en inspirerande blogg, kram

  29. Marie

    Halloj!!! Är egentligen helt emot kosttillskott men efter en lång ätstörning, två barn har jag äntligen kommit till ro!! Bygger sakta upp kroppen vilket har och måste få ta lång tid!! Har prövat lite protein pulver men usch å blä vad äckligt med de som smakar….! Har egentligen gett upp då jag ärligt inte orkar surfa runt efter bra produkter men så såg jag detta och tänkte att JA det kanske kunde vara något! Vet ju att du väljer BRA produkter som ger kroppen näring och inte så lite energi som möjligt vilket många andra bloggare gör å de är jag trött på!!! Önskar dig en god härlig jul. Kram

  30. hannah

    Hej fina du!
    Detta var verkligen riktiga kanonpriser och jag hade inte haft något emot att få hem dessa! Eftersom att jag är student och i somras flyttade hemifrån har det varit en minst snål höst. Därför har det inte funnits så mycket pengar att lägga på ”hälsogrejer”. Jag älskar att testa nya proteinpulver och ärt-och-havreprotein lät verkligen spännande! Det hade varit helt fantastiskt att få en julklapp som denna! Kram och tack för en inspirerande blogg!

  31. Lovisa Mattisson

    Hej!
    jag skulle vilja vinna detta paket då jag på sistone har ökat min träning och känner att mellanmålen är viktiga då jag ständigt är hungrig, dessa produkter skulle vara en bra bas i mellanmålsgörandet. jag försöker samtidigt gå upp i vikt och jag vet hur viktigt det är att få i sig från alla delar vid varje mål. har inte vågat testa proteinpulver innan plus att de bra produkterna är ganska dyra. piggabutiken verkar ha bra naturliga ingredienser och jag skulle som sagt bli jätteglad om nu skulle vilja lysa upp den kalla december och ge en lite vitaminer så man blir pigg!
    hoppas på positivt svar!
    Kram!

  32. Minna

    En ung tjej som jag, som redan nu upptäckt det underbara i hälsovärlden.
    En pepp till mig som jag sedan kan få sprida omkring mig.
    För gud vad roligt det skulle vara att testa!
    Och jag vet att jag har mycket kvar att lära och mycket saker att se. Därför vill jag boosta min kropp nu i vintermörket!

  33. Sofie Eriksson

    Jag skulle så gärna vilja vinna detta pris, känns som det var det perfekt priset ihopsatt för mig. Har haft en tung och jobbig höst så skulle gärna ge detta som en julklapp till mig själv, och hoppas jag får tillbaka lusten och orken till träningen igen.

    (Gillar dig och piggabutiken på instagram sedan innan)

  34. Sigrid

    Jag skulle gärna vilja vinna detta eftersom jag vill boosta mig själv nu under det mörka vinterhalvåret. Hela min kropp är ständigt känslig av torrhet, förkylningsvirus och en orolig mage som inte klarar av alls mycket efter min sjukdom.
    Men trots detta så vill jag kunna ta hand om mig och gottgöra mig själv efter min anorexi. Kroppen få utstå så mycket påfrestningar eftersom jag inte alls har varit snäll mot den. Men nu har jag insett att kroppen är mer än bara ett utseendeobjekt. Det är min bästa vän som hjälper mig att klara av allt jag vill höra i livet och då vill jag kunna ta hand om det på bästa sätt igen! Men dessvärre är det tufft för en skolungdom utan inkomst.
    God jul och gott nytt år emma, och tack för allt fint och viktigt du lär oss genom din blogg!

  35. Petra

    Tänka sig vad härligt det skulle va’
    Att börja med en proteinrik smoothie varje da’
    Inte på om man får i sig alla vitaminer behöva grubbla
    Utan istället av sprudlande energi bubbla
    Ser fram emot att flyga ur sängen med högt wiiieehooo
    När jag fått hem produkter från Better you!

    Mysig tredje advent!

  36. Marie

    Glad tredje advent!

    Det hade varit fenomenalt att vinna detta set av produkter då jag har velat testa på det länge, men aldrig riktigt vågat. Har ej ”vågat” pga jag känt mig osäker på produkterna som erbjuds. Men nu när du har valt ut produktera/samarbetet vågar jag lita på att det är bra grejer!

  37. Caroline

    Mina argument till varför jag verkligen borde vinna detta:

    1. Jag har varit sugen på att prova ärt- och havreproteinet ett tag men har inte gjort det för att jag…

    2. …är student och därmed har det inte varit prioriterat då det är en stor utgift för mig, och jag kan inte önska mig det i julklapp eftersom jag ska….

    3. ….jobba HELA julen och inte kommer vara med på något julfirande. Att vinna detta fina pris som en julklapp….

    4. …skulle göra mig så sjukt glad! Det vore den bästa julklappen någonsin!

  38. Anna

    Hej!

    Jag har tidigare använt proteinpulver efter träning och det tog LÅNG tid innan jag insåg sambandet med min dålig hy och mitt användande av dessa produkter. Nu har jag insett en sak: naturligt ska det va! Hade varit jättekul att få testa dessa mer naturliga produkter från fantastiska Piggabutiken.

    Kram och glad tredje advent på dig Emma!

    (Gillar er båda sedan innan 🙂 )

  39. Marie Andersson

    Hej!

    Följer både dig och piggabutiken sedan innan:) 

    Jag skrev ett lite jule-rim som är min motivering varför jag vill vinna dessa fina produkter.

    ”Skaka, skaka, en smoothie eller shake
    Eller skaka och skaka, varför inte smeten till en Christmascake!:)”

    Din goda mjuka pepparkaka till exempel!

    Adventskram från mig som är både skaka smoothie och baksugen:)

  40. Broggan

    Jag har oturen att vara ett riktigt allergibarn och har därför länge letat efter något bra proteinpulver som behövde uppfylla några krav. Dels att det skulle vara laktosfritt eftersom att magen inte längre pallar laktos efter anorexian, det behövde vara utan sötningsmedel för det genererar bara huvudvärk och illamående, det behövde vara fritt från soja och sist men inte minst, det skulle smaka GOTT. Hampaproteinpulver funkar visserligen, men det går inte att använda större mängder av det pga den gräsliga smaken. Därför blev jag så glad när jag såg dagens lucka, vilka priser man kunde vinna!

  41. Angelika

    För ett hälsofreak som mig så är detta nog den bästa julklappen man kan önska sig! Jag har läst så mycket bra om dessa produkter att det bara kryper i kroppen av förväntan att få testa dessa 🙂
    Sen jag blev frisk från min anorexia har det blivit otroligt viktigt för mig att boosta min kropp med rätt och bra energi för att jag ska hålla mig frisk och kunna bygga upp en stark kropp. Att bli frisk och börja äta hälsosamt är det bästa val jag har gjort i livet, jag mår så otroligt bra nu!
    Dessa produkter man kan vinna från Piggabutiken är ju rena guldgruvan för kroppen och exakt det jag behöver och dessutom är det gluten och laktosfritt vilket är ännu bättre då jag är väldigt känslig mot det 🙂 Det där ärt- och havreproteinet ser så intressant ut, ett naturligare proteintillskott än andra proteinpulver och kosttillskott som finns ute på marknaden som är fullproppade med sötningsmedel och liknande. Jag vill ge min kropp naturlig med näring och inte massa konstgjorda saker.

    Hoppas du får en härlig tredje advent, kram på dig Emma! 🙂

  42. Josefin

    Denna vinst passar perfekt för mig som är både gluten-och laktoskänslig. Jag tränar väldigt regelbundet (4-5 ggr i veckan) och har haft svårt att göra framsteg i min träning då jag inte kan kånka med mig massa mat att äta direkt efter träningen på gymmet. Jag har letat efter att proteinpulver som kan hjälpa mig (och min mage) men har inte lyckats än. När jag läste innehållet på ärt-och havreproteinet och smoothieproteinet stod det ”perfekt för dig som är laktos-och glutenintolerant”, blev jag alldeles varm i kroppen. ÄNTLIGEN, så kanske är detta jag behöver för att gå ett steg fram i min träning.

  43. Klara

    Halloj! Egentligen vet jag inte varför jag ens är med och tävlar, haha, vinner aldrig sånna här tävlingar ändå. MEN det skadar ju inte attf örsöka! Saken är den att jag, liksom många andra, har det lite tomt på kontot nu med alla klappar som ska köpas. Det är förvisso ett väldigt trevligt sätt att spendera sina pengar på, men det gör ju att man kan spendera mindre på sig själv 😉 om jag nu skulle vinna skulle jag även vilja ge en del av priserna till min bästa vän som är inne i en jäkligt jobbig period, och skulle nog behöva en liten uppmuntran <3 kram!

  44. Teresia

    Jag skulle vilja vinna dessa så att jag kan boosta lite extra i förkylningstider. Plus att jag är i stort behov av en shaker att ta med mig under långa dagar, för att fylla på med energi. 🙂

  45. Johanna

    Åh jag skulle verkligen vilja vinna dessa fina produkter då det är lite skralt i kassan just nu, det är ju december liksom.. Kan väl inte specificera mig mer än så då jag verkligen tror att de flesta har det lite kämpigare i december och januari och förmodligen får lägga sådana roliga köp på hyllan framför ”nödvändiga” köp. Det skulle helt enkelt vara jättekul att få vinna helt enkelt!

    Glad tredje advent på dig Emma!

  46. Ellinor

    God morgon och glad tredje advent till dig!

    Så fint att vakna upp denna morgon till ännu en strålande vacker dag. Stormen som drabbade södra Sverige lämnade Göteborg oskadd. Istället har vi haft ynnesten att njuta av en strålande vacker helg med klarblå himmel och strålande sol.
    Igår blev det gymmet tillsammans med lillasyster, följt av en eftermiddag på stan. Idag tänkte jag dock ta tillvara på vädret genom att ge mig ut på en lång och härlig löprunda i frilufsområdet här intill. Det var längesedan jag sprang nu och jag känner hur längtan växer alltmedan frukosten faller på plats i magen.

    En lång inledning till vad som egentligen skulle vara en kort motivering till dagens tävling 🙂
    Än en gång fina och noga utvalda priser.
    Jag är ganska restriktiv med mina kosttillskott. Som vegetarian faller de mjölkbaserade vassleproteinen automatiskt bort. Dock kan det av just ovan nämnda anledning vara svårt att tillgodose alla kroppens behov, vilket ändå gör att jag äter en del tillskott. Som tur är börjar marknaden nu att fyllas av allt mer alternativ. Viktigt då är dock att dessa tillskott är ”rena” och helt fria från onödiga tillsatser. Innan jag skrev här var jag tvungen att gå in och läsa om ovan produkter och jag måste säga att jag blev väldigt nyfiken. Skulle med andra ord tycka att det vore väldigt spännande och roligt att få testa dessa och samtidigt komplettera skafferiet ytterligare 😉

    Önskar dig en fortsatt fin söndag!

    Kram

stats