emmabarremyr

Emma Barremyr

Ta hand om mig!

God morgon ♥

Alltså TUSEN TACK för alla fina kommentarer och grattishälsningar angående Veckorevyn! Det värmer så otroligt mycket. TACK ♥

Och idag är det FREDAG!!! Min absoluta favoritdag på hela veckan! Jag vaknar alltid med en lugn och skön känsla i kroppen på fredagar! Helgen är på ingång och välkomnas varmt! Den här fredagen är dessutom helt ledig bortsett från mailen som ska betas av!

Idag finns alltså inga måsten, utan jag ser fram emot en dag som jag ägnar åt mig själv! Ikväll vankas julbord hos mina vänner och tills dess ska jag roa mig med att ta hand om mig själv och min kropp.

Idag ska jag ta hand om mig genom att:

  • Morgonyoga med Yogobe
  • Måla naglarna röda
  • Springa några härliga löpsteg
  • Ta en långdusch med hårinpackning, bodyscrub och ansiktsmask
  • Ligga i soffan och lyssna på en ljudbok
  • Pressa en grön juice och äta mörk choklad

Aaaaah!

sundstabadet2sundstabadet7

 

Vad gör du helst en dag när du är ensam och tar hand om dig själv?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats