Emma Barremyr

Helgens julmys i bilder!

God morgon måndag ♥

Har ni haft en bra helg och mysig andra advent?

Min helg har varit lugn och skön. Jag och Pelle har passat på att julmysa här hemma med pyssel och mycket gott att äta – ni vet det vanliga som hör helgen till – långfrukostar, goda middagar, fredagsgodis och helgfika!

fredagskvällen bjöd älskling på älgfilé som han serverade med klyftpotstis, smörstekta kantareller, rödvinssås, lingonsylt och goda grönsaker. Mums!!! På lördagen var vi sen bjudna hem till syster på jultapas med sååå mycket gott att äta! Snittar, julskinka med senap, ägghalvor, grönskålspaj, ost och kex, frukt, rödbets- och chevrésallad med valnötter, hembakat bröd, ostbågar, julmust och massa glögg med russin och mandel. Oj så gott och Hej matkoma!!! 😀

Utöver dessa goda middagar har vi njutit av sovmorgnar, några promenader, mysfrukostar framför nyhetsmorgon och långa fikastunder framför Vinterstudion. Vi har vi även klätt granen, snickrat ihop ett pepparkakshus och bakat pepparkakor! Världens bästa julmyshelg helt enkelt och idag känner jag mig utvilad och lugn inombords. Känner att jag behöver sån här ”mental” vila oftare – det är så viktig tid i dagens extremt stressade samhälle!

Här kommer en repris från förra veckan – helgen i bilder!

IMG_4797IMG_4804 IMG_4805 IMG_4807 IMG_4810 IMG_4811 IMG_4813 IMG_4814 IMG_4817 IMG_4819 IMG_4830 IMG_4831 IMG_4835 IMG_4839 IMG_4840 IMG_4847 IMG_4848 IMG_4851 IMG_4853 IMG_4855

 

Vad har ni gjort för spännande i helgen?

 

PS. Om en stund kommer vinnaren från gårdagens tävling att presenteras, tänkte ta tag i det nu. DS.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Jag har faktiskt ingen aning om vart kopparna kommer ifrån. Jag fick dem när jag gick i mellanstadiet av en kille i min klass 😀 Så det var evigheter sen! Haha!

stats