Emma Barremyr

Andra advent – vinn ett underställ från Craft

 

 

Helhetshalsa_bild_tillverkare_1980

God morgon och glad andra advent vänner ♥

Det är dags för andra tävlingen i adventskalendern och dagens tävling presenteras i samarbete med Craft!

Det ni tävlar om idag är en underställströja med knäppning framtill, gjord i mjuk och skön merinoull som håller er varma och torra
vid lågintensiv träning i kalla förhållanden. Den har även en ergonomisk passform för optimal rörelsefrihet.

Jag äger själv den här underställströjan och tycker att den är riktigt mysig att strosa runt i här hemma! Ute har jag inte hunnit testa den än, men gissar att den kommer värma gott i skidbacken kalla dagar 🙂

1903097_4370_ST_ANTON_LS_F

”Anja Pärson Wool Collection kombinerar Anjas långa erfarenhet inom den alpina världseliten med en nytänkande, färgstark design. Resultatet är en underställskollektion av 100 % merinoull som ger en skön och lyxig upplevelse, både i och utanför pisten. Med merinoull närmast kroppen får du en naturlig reglering av kroppstemperaturen i såväl kalla som milda förhållanden. Välkommen till vinterns skönaste stund”

Du hittar mer information här!

 

För att tävla:

 

Tävlingen avslutas kl 00.00 ikväll och vinnaren presenteras imorgon!

 

Hoppas att ni får en underbar andra advent ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    En något annorlunda nominering – men jag vill vinna tröjan för att jag ska på fest! För ett år sedan pluggade jag och mina kursare 10 veckor i vietnam, varav två veckor spenderades med minoritetsbefolkningen i bergiga, norra Vietnam. Vi lyckades pricka in det kallaste året i mannaminne, de va så illa att boskap dog av kylan. Nu om några veckor väntar en Vietnam-återträff där den självklara dresscoden är ”underställ”, eftersom vi dag och natt hade på oss samma underställ, då ingen någonsin skulle drömma om att ta av sig denna andra hud. Därför skulle jag vilja vinna denna underställströja, som jag skulle känna mig sååå mycket finare i än om jag tvingas använda mitt tråkiga lite urtvättade helsvarta. Dessutom skulle den komma väl till pass inför vinterns alla turer på skidorna:)

  2. Sofie

    For att jag langtar sa innerligt efter att komma hem till sno och kyla, att fa gosa upp mig i soffan med en kopp gott chaithé, en varm filt och helst av allt detta understall pa mig! Inget ar sa mysigt som vinter och jul. Jag har lart mig med aren att klader och (framforallt!) utseende inte spelar nagon roll, sa lange man ar nojd med sig sjalv och sin kropp. Men det finns fa saker som far en att ma sa bra och kanna sig vacker som nar man far ta pa sig fina mys- eller traningsklader. Det okar motivationen och far en att kanna sig oovervinnlig i alla situationer!

  3. Karin FitnessochHälsa

    Jag gillar Anja och tycker att hon är en cool tjej.
    Att hon nu gett sig in i klädbranschen är en bra grej.
    Hon kommer lyckas bra med det är jag säker på.
    För kollektionen hon nu har gjort är den snyggaste. Jodå!

    Jag är en sådan som ofta fryser.
    Hackar tänder och står inte och myser
    när vi är i lekparken eller i någon skidbacke.
    Då gäller det att klä sig varmt om mage och nacke.

    Jag skulle älska att få klä mig i detta underställ.
    Ha kul ute, gilla vintern och sedan när det blir kväll
    bege mig in i den varma stugan,
    fortfarande klädd i tröjan, och sedd som den snygga frugan!

  4. anna

    Gillat! Jag skulle vilja vinna denna för att jag är så otroligt frusen av mig och skulle gärna vilja få upp värmen när jag är hemma. Jag skulle även vilja vinna denna som.en present till mig för att jag har kämpat hårt att bli frisk från min utmattning, jag är inte där än men jag har börjat arbetsträna lite så jag är en bit på vägen! En bit på vägen att lära om det jag har lärt min kropp i 25 år. Nu börjar jag att lära mig att lyssna på min kropp <3 hade även varit underbart med något värmande under jackan vid kyliga promenader.

  5. Lina

    Då jag ska flytta till ett nytt ställe och har många fina nya promenad-och löparrundor som måste undersökas så hade det varit perfekt med en ny underställströja som håller mig varm! Fryser lätt och brukar knata runt med underställ mycket inne som ute 🙂 Ska bli mycket aktiviteter i vinter också så denna hade inte varit mer än perfekt 🙂

  6. Anna

    Eftersom att jag fryser ständigt, i klassrummet, på cykeln, på gymmet, på affären och till och med hemma önskar jag mig en fin, mjuk och varm underställströja. Särskilt glädje skulle jag faktiskt ha av den hemma i lägenheten då jag struttar omkring i sockor, tofflor, långkalsonger, tjocktröja samt en vetekudde på axlarna och en kopp te ständigt i handen! Den ser så fin och gosig ut att jag vilm bara springa fram och klappa på den. ♡

  7. Elin

    Jag skulle vilja vinna den här tröjan då jag är ute så mycket som möjligt på vintern, dock fryser jag väldigt lätt vilket är väldigt jobbigt.. Så underställ är ett måse, och då gärna ett i bra kvalité som det här! Ett stort plus för att den var så snygg! 🙂

  8. Jonna

    Har ganska nyss flyttat till Karlstad för att plugga på universitetet och har hört att vintrarna här är annorlunda än hemma. Har köpt gymkort och börjat löpa en del därför skulle denna passa perfekt till löpningen och promenaderna till och från gymmet. Har verkligen blivit inspirerad av träning och välmående genom din blogg. Ibland är det svårt att hitta motivationen och tiden men jag tror att om jag får dra på mig denna kommer det gå lite lättare. Färgerna på underställer är fantastiska och craft har ju helt enkelt bra grejer! Skulle bli så glad om den blev min!

  9. linn rydberg

    Jag älskar att åka skidor och att rida utomhus året runt! För att inte frysa behöver jag då klä mig i kläder av hög kvalitet. Min förra underställströja som jag andvänt och älskat är dessväre utsliten och det är på tiden att införskaffa en ny. Blev verkligen förälskad i tröjan ovan, har en förkärlek för rosa kan man säga…. Har aldrig provat carfts produkter heller så det skulle för mig vara kul att prova ett nytt märke ofta. Men denna snygga underställs tröja hade jag varit mer än redo för långa dagar i stallet och skidbacken.

  10. Mari

    Fjällresor, långa dagar i backen och mys framför öppen brasa i stugan. Promenader/löprundor, kyliga stunder utomhus då lager på lager behövs. Mysiga stunder hemma. Ja, ett underställ kan användas till mycket. Men denna gången skulle jag vilja vinna detta underställ av den enkla anledningen att jag under de kalla månaderna på året är utomhus flera timmar om dagen (arbetar med barn), varje vecka. Men trots att det utomhusverksamheten sker under arbetstid blir vi inte sponsrade med kläder denna kalla årstid. Vi får stå för allt själva. Vilket kan bli jättedyrt. Flera upplagor av allt behövs. Allt för jag som vuxen inte ska frysa och för att barnen ska få en så bra tid utomhus som helst. Nu håller jag tummarna!!!

    Kramar från mig <3

  11. Sara Winbro

    Hej! Jag hade mer en gärna viljat ha det här plagget, då jag älskar att vara ute i snön i alla väder men det är bara det att jag fryser så lätt. Så detta understället hade varit underbart att vina!! 🙂

  12. Alexandra

    Ett ordentligt underställ skulle vara perfekt att ha så man kan vara ute och leka med dottern även när det är kallt och snö ute och verkligen tycka det är kul. Samt att i mitt yrke som jag snart är färdigutbildad i (förskollärare) skulle det också vara perfekt, då man oftast är ute i alla väder och behöver verkligen bra kläder.

  13. Caroline

    Crafts underställ är verkligen toppen! Har bara haft de svarta innan, men denna var helt fantastiskt uppiggande med sina klara färger. Med denna i skidbacken skulle jag åka som en drottning=)
    Vi åker till Kläppen i januari med våra två små troll och en ny tröja hade verkligen varit välkommen!!

  14. Isabell

    när blodcirkulationen inte fungerar som den ska är det svårt att njuta av vinterns ständiga kyla, hur mycket man än ÄLSKAR vintern och allt vad den har att erbjuda. med detta underställ skulle jag kanske kunna hålla värmen under pulkaåkningen med lillebror och i pisten. varför inte bära den till skolan(?) när alla andra plagg är för kalla att ha när man väntar på tåget som alltid är försenat på vintern ( tågen kanske också fryser) men den största anledningen såklart till varför man vill ha detta söta underställ är ju att den är så fantastiskt snygg (och rosa)
    kram

  15. Andréa Jacobsson

    Jag skulle jättegärna vilja vinna underställströjan då jag efter några år i södra Sverige nyss flyttat norrut och kommer få känna på riktigt vinter med snö och kyla i år! Jag som älskar morgonpromenader i alla väder skulle verkligen behöva en varm underställströja nu när det börjar bli kallare och kallare och den hade passat perfekt att välkomna årets första snö i 🙂

  16. Anna

    Hej!

    Jag har under hösten funnit kärleken till löpningen och skulle vilja fortsätta med det även under vintern. Har lite svårt med hur mycket och vad en ska ha på sig när det blir kallare ute men känner att en underställströja hade varit en bra början. Hade blivit superglad om jag vann just denna snyggingen från Craft.

    Kram
    Anna

  17. Frida Wallström

    Andra advent innebär december, vilket är världens mysigaste tid.
    Dock innebär även denna tid för mig som tävlar i 400 m många, kalla distansturer utomhus.

    Jag ÄLSKAR craft och skulle verkligen ÄLSKA att ha denna vackra skapelse närmast kroppen då jag krigar mig ut för en timmes ditans i massa minusgrader.

    Kram!

  18. Marie Andersson

    Den första anledningen till att jag vill vinna denna tröja är att den är så otroligt fin. När jag började träna för väldigt många år sedan fanns det typ svart, mörkblå och grått att välja mellan, ofta även herrmodell.. Nu de senaste åren har det kommit så mycket nytt, snygga mönster och färger och jag har knappt hunnit med i svängarna, så den andra anledningen till att jag vill vinna denna fina tröja är att även träningsgarderoben skulle behöva denna julklapp 🙂

    Julkram från mig <3

  19. Louise

    I och med att jag är student så har jag prioriterat bort utgiften med gymkort. Och istället använder jag naturen som mitt gym. Eftersom jag pluggar i Umeå blir det är det sjukt kallt på vintrarna och därav måste man klä sig bra. Jag tror på kvalité och lager på lager något som detta underställ skulle passa perfekt för! Kram Louise

  20. Wilma

    Åh vilken snygg underställströja!! Skulle så gärna vilja att den blir min då jag äntligen tagit mig ur min ätströning och gått upp till normalvikt. Då jag köpte mitt nuvarande underställ under min tid som ätstörd så sitter det som ett ålskinn nu, så jag skulle verkligen behöva ett nytt.
    Kram:)

  21. Sofie

    Hade varit så kul att vinna detta!
    Då och då drar jag och in familj till fjällen och åker skidor, hur kul som helst DOCK kan jag aldrig åka särskilt länge eftersom jag fryser sååå himla mycket..Har aldrig testat underställ(aldrig haft det i tanken) utan istället tar jag på mig 3 tjocktröjor och den varmaste jackan jag äger. Trots detta fryser jag och är inte sååå smidig i backen med alla dessa kläder på mig, blir lite svårt att röra mig.
    Så att testa denna tröjan under nästa gång hade både gått snabbare att komma iväg, får lite lättare att röra mig och förhoppningsvis fryser jag inte ihjäl mig efter ca 1-2 timmar!
    Kramar!

  22. Evelina Fredriksson

    Var ute och lekte med mina syskonbarn idag.
    JAG var det som blev frusen först och vi fick därmed avbryta leken och gå in. Det gjorde dock ingenting, för inne väntade mysigt adventsfika. 😛
    Men med denna tröja hoppas jag att jag slipper frysa, så att vi i vinter kan fortsätta busa och ta med fikan ut i någon mysig snögrotta i stället.

  23. Marie

    Hej! Jag skulle ha stor användning för tröjan eftersom jag dels rider (kan bli väldigt kallt såhär vintertid) men också eftersom jag älskar friluftslivet, vandra långa sträckor och sedan elda i skogen det är livskvalité! Tröjan var snygg och ”låter” bekväm, vilket är viktigt. Inte bara älskar jag underställer för deras egenskaper att värma i kylan utan även eftersom det kan vara bland de skönaste plaggen att strosa runt i hemma. Dra på sig tröjan tidigt på morgonen och gå ut på en promenad, se solen gå upp för att sedan gå in och skäms bort familjen med scones eller annan gåd frukost!

    Kramar Marie

  24. Moa

    Vill vinna för att kunna gå promenader utan att frysa ihjäl med min älskade syster i jul när hon kommer hem från Umeås skogar 🙂

  25. My L

    Jag har trots studentbudget sparat ihop till en resa som jag drömt om. Jag ska vandra i Marocko och upp på Nordafrikas högsta bergstopp som ligger 4167 m.ö.h. I April. Jag har haft en tuff hört med både sinne och kropp som jobbar i obalans och har tappar självförtroende, stoltheten över mig själv och tron i min själv i det jag förut alltid älskat: Dansen. Så just nu är jag ännu en förvirrad ungdom som inte vet vart jag vill här i livet. När jag gick på allt för hälsan mässen i år så hittade jag denna resa och det kändes så bra. Jag behövde komma bort och få se och göra något helt annat mot vad jag tidigare gjort och sett. Mina sparpengar gick till resan och därför får själva utrustningen hamna på min julklapps önskelista i år. Det där understället skulle vara helt underbart att få vandra upp på toppen i och en stor hjälp på vägen!
    Kram My

  26. Jasmine

    Den första december fyllde jag år och fick i present en resa till åre och en skidlektion. jag har ALDRIG åkt skidor så det ska bli min första gång och jag är så otroligt orutinerad så det inte är sant. ooooooch det hade nog underlättat med en tröja i alla fall, annars vet jag inte ens var ska jag börja 🙂

  27. Josefin

    Jag skulle vilja vinna denna för den skulle passa perfekt till mina underställsbyxor, inför den nya skidsäsongen! Swish, swish, swish kommer det låta i backen med dessa kläder på!

  28. Tina Strömberg

    Hej Emma !Tittar in på din blogg varje dag ,får en massa energi o tips så även idag tittade jag in o fick se den fina träningströjan.Den skulle ha passat bra till mig idag ,har precis kommit hem ifrån ett ute pass med military fitness i detta rusk vädret.Men det är så himla kul o ger mig massor med nya utmaningar…..Så jag hade behövt den värmen som tröjan ger ;);)Ha det så gött!! //tina

  29. Sofie L

    Tog för ett tag sedan ett stort steg när jag anmälde mig till Kortvasan i februari nästa år. Träningen har börjat och jag har tagit mina första stapplande tag på rullskidorna. Jag prioriterade skidutrustningen när jag bestämde mig och har därför inte några bra längdskidkläder än, så det vore helt fantastiskt att vinna detta fina underställ så att jag kan vara rätt klädd både på rullskidor och längdskidor:) Tack för en jättefin blogg och roliga tävlingar!

  30. Caroline

    Med denna snygga tröja skulle jag i flyga fram i alla backar,
    jag som annars är frusen skulle njuta när inte tänderna längre hackar.
    På slalomskidor trivs jag allra bäst,
    då blir jag hög på livet utan att det ger utslag på ett drogtest.
    Och hann jag nämna att rosa är min favoritfärg?
    Passar perfekt till fjällens vita berg.

  31. Cattis

    jag har flyttat till norge och i år har jag haft som projekt att prova typiska norska saker, vilket resulterade i att jag blev helt kär i att åka långfärdsskidor i påskas! nu när det snart är snö igen så längtar jag så väldigt efter att börja igen, men eftersom jag inte alls är någon friluftsperson sen innan behöver jag starta en vintersportsgarderob helt från noll, inte det lättaste som student.. att få möjligheten till en ulltröja i riktigt bra kvalitet är ju drömmen, och därför skulle den här tröjan vara helt fantastisk att få åka runt i de norska fjällen i i vinter!

  32. Sofia

    Den första gången jag använde ett underställ av ull var en helt ny (ljuvlig) upptäckt för mig! ”Är det så här det ska kännas?” 🙂 Det värmer så gött när en fryser och håller helt rätt temperatur när en svettas (en blir blir alltså inte nedkyld och genomfrusen som med andra underställ). Jag har gått och blivit ”ullunderställ-frälst”!

    Att få vinna detta fantastiskt varma pris och använda det både i skidspåren och som myskläder vore en ÄRA och helt underbart!

    Kram på dig Emma!

  33. Jonna

    Jippie, andra advent redan! 😀
    Jag hoppas vinna detta fina underställ då jag, som yngst i familjen, bara har min storebrors inte alltför vackra och vid det här laget ganska gamla och sunkiga underställ… Inte särskilt bekväma heller. Haha, men då jag inte alls har koll på vilka underställ som faktiskt är bra, och vilka som bara marknadsförs som det, har jag aldrig riktigt vågat på mig att köpa nya… Men dessa tycks vara precis vad jag söker efter! Helt perfekta att ta med på skidresan med familjen efter jul!
    Hoppas, hoppas att jag vinner denna gång! 🙂
    Ha det bra!

  34. Petra

    Äntligen har jag skådat en perfekt underställströja att ta med när det bär av till de österrikiska alperna! Förutom att vara funktionell är den ju så söt att den kan tillåtas skymta fram under jackan vid solskensluncherna i backen. Nummer ett på min önskelista denna jul; den fullkomligt perfekta julklappen för en skidnörd!

  35. lisa

    Här kommer ett julrim med motivering, kram!!

    Denna tröja var otroligt snygg,
    Jag önskar den fick klä min rygg.

    Jag behöver en varm och härlig tröja
    när jag genom tjock snö på längdskidor ska plöja

    Jag började läsa din blogg för att bli kvitt min ortorexi
    efter snart två år av ångest börjar jag äntligen bli fri

    Det är viktigt att jag fortfarande får träna och svettas
    med en hälsosam dos ska ätstörningen på plats sättas.

    Jag är trött på att låta mitt liv dröja,
    Jag vill fira jul med familjen i denna tröja!

  36. Linda

    Den här tröjan skulle jag vilja vinna! Jag ska gifta mig nästa år och försöker få till ett bra tränngsschema som jag kommer orka följa fram till min stora dag. Nu år ju vintern hårnoch kylan med den vilket innebär att jag ofta ”råkar” hitta en anledning till att skippa ett träningspass eller två eftersom ”det är för kallt”. Med en så fin underställströja som denna tror jag att jag skulle kunna ge mig ut utan att behöva frysa.

  37. Sarah

    Jag hade tänkt att kommentera här för att delta i tävlingen, men efter att ha läst kommentaren från Linn Så inser jag att det finns andra som skulle bli betydligt gladare och förtjänar den här mer! tack för en jätte fin blogg Emma!

  38. Julia

    Jag skulle vilja vinna för att det känns som ett perfekt underställ nu när de blir kallare dagar och det är extra viktigt , tycker jag, att man tar sig ut på en joggingtur eller promenad. Själv är det absolut de bästa man kan göra efter en dag på jobbet, på med löparskorna och rensa huvudet. Det hade blivit ännu bättre med ett snyggt underställ! Du har en grym blogg,så mycket insperation !!

  39. Maya

    Glad andra advent!
    För de första, vilket gosigt underställ! Så söta färger och jag har sett bilderna på dig när du bär understället och myser med din hund, det fick mig på gott humör! Jag har åkt skidor en gång i mitt liv och det var ett par år sedan, jag har alltid velat kunna åka skidor då alla som har erfarenhet av det alltid säger att det är underbart. Mamma har sagt att vi i år ska dra oss ner till fjällen och vi barn i familjen ska lära oss åka skidor en gång för alla haha! Detta underställ skulle därför passa väldigt bra när jag ska göra premiär på backen! I vinter ska jag ta och lära mig åka skidor!!

  40. Sofia

    Jag ska snart flytta från mitt hem strax söder om Göteborg för att jobba en säsong på Långbergets sporthotell. Det kommer förhoppningsvis bli många mil i skidspåret under vintern! Denna underställströja hade varit underbar att få flytta med upp eftersom merinoull värmer grymt skönt vid träning och är bekvämt att mysa i efteråt.

    Jag önskar dig en glad andra advent, och tack för all inspiration du bjuder på varje dag!
    Kram!

  41. Linn

    Jag har precis(äntligen!) träffat en sjukgymnast som förhoppningsvis ska hjälpa mig tillbaka till vardagen och träningen.
    Kroppen sa ifrån ordentligt den gången som slutade med ambulans och akuten, kändes jobbigt att ha mer ont än jag kunde hantera.
    Jag som tidigare fått höra av både läkare och sjukgymnaster att det som bara är att ”kämpa på, det ska göra ont”, ”det är inget att göra, du får nog vänja dig” kände det som ett misslyckande när jag som ung inte längre klarade det. Av den sjukgymnast jag sen träffat har jag fått höra tvärtom istället – jag har varit för tålig och bitit ihop länge. Och det har ju varit flera år, men man kan ju inte ”klaga” när man bemötts som om det inget finns egentligen.

    Får inte längre träna. Hon plockade på en gång bort allt.
    Men sista veckan har jag fått ett par stretchar att göra. Det är för mig jättestort även om det kommer fortsätta handla om små, små myrsteg för en lång tid framåt.
    Nåt som hon flera gånger poängterat nu när det börjar närma sig kallare väder är att hålla mig varm.
    Men de senaste månaderna har jag inte kunnat jobbat mycket alls(timvikarie) och jag har sparat pengarna för att kunna ge julklappar åt familjen istället. Om det sen blev nåt över sen har jag tänkt belöna mig själv med nytt underställ.
    Lyckades jag vinna det här så skulle jag bli innerligt glad, som en påminnelse om att fortsätta kämpa. <3

    Ha det bäst Emma, din blogg är BÄST som jag sagt förr!
    Men du förtjänar att höra det varje dag fina du, med det jobb du lägger ned. 🙂
    Hoppas du har en mysig advent! Kram/ Linn

  42. Minna

    När man gillar att vara ute och vill kunna hålla värmen är den här perfekt! Det är främst därför jag skulle önska mig denna tröja, perfekt till vinterpromenaden, till lekar med småsystrar i snön, i stallet, ja för det mesta…
    Den andra orsaken till att jag anmäler mig är dess utseende, då den se hur mysig som helst! Kan inte tänka mig något bättre att strosa omkring i nu under vintern!
    Man får ju inte glömma att nämna färgen, söt och annorlunda mot det vanliga. En chans till mer färg och glädje i vardagen och glädje är till för att spridas. Därför skulle jag gärna anta uppdraget att sprida den!

    Ha en fin andra advent// Minna 🙂

  43. Caroline Holst

    Det där underställströjan ser ut att vara helt i min smak. Då jag älskar rosa, men också älskar Crafts kläder. Jag längtar så efter snön så man kan klä sig varmt och gå ut och njuta av vintern. Finns så mycket man kan hitta på, längdskidor, slalom & pulkaåkning. Men också komma ut och få bli barn på nytt och leka i snön eller varför inte en skön löptur i den knarrande snön 🙂 Men det allra bästa är ju när man kommer in i värmen igen, tar av sig alla blöta och kalla kläder och sätter sig och myser i sitt goa underställ och av en kopp varm choklad. Det är terapi för själen!

    Tack för en superbra blogg Emma! 🙂

  44. Ellinor

    Jag missade förra veckans lucka (även fast jag lämnade fönstret öppet), så nu tänker jag inte lämna något åt slumpen utan att lämna min kommentar på en gång.

    För bruk så väl inomhus som utomhus, hade denna snygga och funktionella tröja blivit en given favorit nu under vinterhalvåret. Ständigt lite småfrusen men alltid med ett visst (stort) mått av lugn och längtan till den mysfaktor som detta ger upphov till. Mörka kvällar, levande ljus, te, böcker, choklad och allmänt lugn. Tror att denna tiden på året är den tiden då vi faktiskt kan tillåta oss att slappna av och inte göra någonting. Nu spelar kläderna egentligen ingen som helst roll i detta avseende, men jag tror ändå att vi alla kan vara rörande överens om att det både spelar- men framför allt bjuder in till en lättsammare inställning. I alla fall för mig 🙂

    En något diffus motivering, men ändock det som kom direkt från hjärtat <3

    Önskar dig en fortsatt fin 2a advent.

    Kram

stats