Emma Barremyr

Torsdagskvällen!

Gokväll ♥

Jag och Pelle har precis fått i oss dagens middag – köttbullar och mos! Hemlagat från grunden är riktig husmanskost bra och näringsrik mat. Och även SÅ GOD! Köttbullarna rullade vi på älgfärs och smaksatte med ett par skedar pesto, vilket gör mycket för smaken! Så tips – testa att tillsätta lite pesto i era köttbullar nästa gång!

Nu ska vi mysa ner oss i soffan med lite glögg och choklad. Jag fick hem ett paket från Piggabutiken med en flaska lakritsglögg och lite god choklad som vi ska torsdagslyxa med! Riktigt fin choklad 😀 Och lakritsglöggen, alltså WOW!!! Den får alla tummar upp (jag har redan tjuvsmakat) – så himla god!

IMG_4780 IMG_4772 IMG_4773 IMG_4767 IMG_4768

 

Vad äter ni för gott ikväll?

 

Kvällskramar ♥ / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Hej Emma!
    Jag måste fråga dig; jag ser ofta att du har halva eller kanske en tredjedel av tallriken med grönsaker, ungefär samma varje gång (tomat, gurka, osv) även om du kan ha en del grönt inbakat i det övriga som du skriver om. Men hur stor roll spelar den salladen och varför är det just halva tallriken? Jag försöker sätta mig in lite mer i näring osv för att må bättre och skulle vilja veta hur man kan tänka med det där, när man bör lägga in salladen och varför den i ditt fall alltid ser likadan ut. Vad är målet med den?

  2. Linda Assarsson

    Igårkväll åt vi bakad potatis, sååå gott 🙂
    Jag gjorde en härlig varm grönsaksröra till och serverade med keso blandat med rödlök & tomat=mums!!
    Gårdagens lunch då…
    Bananpannkakor på mitt vis..galet gott 🙂

  3. Amanda

    Jag åt lite comfyfood i form utav en riskaka med ägg och kaviar samt en köttbullssmörgås med rödbetssallad. Efterrätt blev aladdinschoklad och pepparkakor med ädelost på. Så himla mumsigt. 🙂

  4. Elsa

    Hej Emma! Tack för en peppande blogg med inspirerande inlägg & recept!
    Jag har en fråga bara; hur ofta tränar du/hur många träningspass kör du i veckan? KRAM

    1. Emma

      Hej 🙂 Vad roligt att du gillar bloggen och finner den inspirerande! Hur mycket jag tränar varierar. I augusti blev jag sjuk i en långdragen förkylning och tränade då inte på två månader. Därefter började jag försiktigt igen med två pass i veckan och ökade sen med något pass varje vecka. De senaste två veckorna har jag tränat 4-5 pass, vilket är ganska vanligt för mig 🙂 Kram

stats