Emma Barremyr

Quinoariskakor

God morgon torsdag ♥

Två helt underbara dagar med sol har vi haft och jag känner mig väldigt mycket gladare än vad jag gjort på länge! Idag ska det dock bli grått igen, men om yr.no har rätt kommer både minusgrader och sol stanna kvar ett tag nu efter helgen. Yippie! Hoppas det kommer lite snö också så de riktiga julkänslorna kommer!

Idag ska jag jobba förmiddag i gymmet med mina PT-kunder, eftermiddagen är sen fullspäckad med möte och PT-online. Ikväll kommer mina vänner hit på glöggkväll och som ni ser på bilderna nedan har jag redan tjuvstartat och plockat fram julsakerna. Jag åker ju upp till Torsby för jobb imorgon och när jag kommer hem på måndag är det skönt om allt är ”klart”. Jag vill att det ska vara ordning till första advent och eftersom vi tjuvstartar med lite förstaadventsmys ikväll var det lika bra att plocka fram julsakerna igår.

Till frukost idag blev det provsmak av quinoariskakorna som jag fått hem, och de var väldigt goda med jordnötssmör och mangosylt. Piggabutiken har fått in massa olika sorters riskakor nu och jag kan rekommendera både vildris och majsriskakorna, även riskakorna med choklad och kokos. Du hittar dem här!

Utöver riskakan blev det en färskpressad juice på 1 apelsin, 1 grapefrukt, 1 liten bit ingefära och 4 små morötter + två ägg och kaffe!

IMG_4615 IMG_4627 IMG_4629 IMG_4631

 

De vackra rosorna som står på bordet kom min kärlek hem med igår. Sen han fick jobb har han börjat med en ny tradition på löningsdagen som jag är väldigt förtjust i, hihi 🙂

 

Hoppas att ni får en fantastisk torsdag mina vänner!

 

Stor kram på er / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnéa Dahlin

  Hej!
  Du äter mycket glutenfritt, är du allergisk eller bara känslig? Jag har haft mycket problem med magen och nu skall jag göra tester för glutenintolerans. Läkarn sa att jag skulle testa att sluta med gluten, vilket jag gjort och känner mig mycket bättre! (även om vissa dagar gör mig lite uppblåst). Kan det vara så att man är väldigt känslig mot gluten även om man inte är allergisk? 🙂

  Tack för en grym blogg!! 🙂
  Kram

  1. Emma

   Jag har ibs och därför utesluter jag gluten 🙁 Står en hel del om det i kategorin här — > http://ptbyemma.se/blog/category/ibsmagproblem/. Jag upplever att jag ä väldigt känslig mot gluten även om jag inte är allergisk, men det är ju min åsikt. Om du mår bättre av gluten tycker jag att du ska minska på det. Du ska ju trots allt må bra! Kram

stats