emmabarremyr

Emma Barremyr

PT by Emmas adventskalender 2014

Hej vänner ♥

På söndag är det första advent!

Tjohooo!

Och jag kommer med en glad nyhet som jag hoppas att ni gillar!

Jag kommer ha en adventskalender på bloggen i år. Varje advent kommer ni därför kunna vara med och tävla om fina priser till ett värde för flera tusen kronor. Det är jag själv som sett ut produkterna, och därför känns det extra roligt. Mina sponsorer till adventskalendern är Helhetshälsa, Piggabutiken och Craft

 

Helhetshalsa_bild_tillverkare_1980

 

Missa nu inte att kika in här på söndag för att delta i första tävlingen!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats