emmabarremyr

Emma Barremyr

Veckans matsedel

Hej vänner ♥

Vi kör veckans matsedel på fredag den här veckan istället! Många av er planerar säkert veckans mat redan på söndag, så jag ger er lite inspiration till det redan nu!

Såhär kommer våran kommande vecka se ut matmässigt!

img_1021_50cc7254e087c35021786537

 

Fredag: fisk i saffran- och kokossås med råris (perfekt till middagen med jultema)

 

img_4250_185205424

 

Lördag: havreotto med ädelost och kyckling

 

IMG_3247-701x427

 

Söndag: hemgjord glutenfri pizza med parmaskinka, parmesan och ruccola.

 

IMG_5195-702x468

 

Måndag: röd pestobakad lax med sötpotatispuré

 

IMG_2882-701x467

 

Tisdag: veganska jordnötsbiffar i pitabröd

 

IMG_0433-701x467

 

Onsdag: ärtsoppa med ekologisk knaperstekt bacon

 

IMG_0732-701x467

 

Torsdag: korvstroganoff och råris

 

Nästa helg jobbar jag i Torsby igen från fredag till söndag så därför går inte listan längre än till torsdag! Dessutom är det första advent den helgen och då vankas det en julig trerätters hos mamma och pappa som blivit tradition de senaste åren! Mys ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hej Emma!
  Jag ville bara säga att din blogg är fantastisk! Jag läser många bloggar inom alla möjliga kategorier och har gjort i många år, men din blogg är verkligen den enda jag hållit kvar vid. Alla andra fastnar jag starkt för i några månader men tröttnar alltid och byter till någon annan. Man mår alltid bra när man läst ett av dina inlägg! Fylls med positiv energi!

  För en tid sedan läste jag på din blogg och följde din kamp när din mormor gått bort. Idag hade exakt samma sak för mig. Det har varit en hemsk dag och mina kinder har inte varit torra en minut. Vi hade en otroligt nära relation. Just nu känner jag att jag alltid kommer befinna mig i detta mörker, men hur gjorde du för att bearbeta sorgen? Har du låtit tiden läka såren eller har du kämpat påvägen?
  Kram och fortsätt som du gör – du är grym!

  1. Emma

   Hej Emma! Åh vad glad jag blir, TACK! Det gör mig alldeles rörd att du stannat kvar hos mig och att du känner att du kan fyllas av positiv energi här! Beklagar förlusten av din mormor. Precis som du säger vet jag vad du går igenom då jag också hade en värdigt nära relation med min mormor. Sorgen var enorm när hon gick bort och saknaden är otroligt stor fortfarande. Jag vet inte om jag än idag har förstått eller någonsin kommer att förstå att jag aldrig kommer få träffa henne igen. Jag kan inte säga att jag gjort mycket för att bearbeta sorgen. Det viktigaste är att du tillåter dig att vara ledsen. Gråt om du behöver det! Och prata om din mormor. Att prata hjälper ofta! Sen brukar jag försöka tänka på de fina minnena vi hade ihop och känna tacksamhet för att jag faktiskt fick lära känna min mormor och ha henne vid min sida såpass länge! Kram fina du <3

stats