Emma Barremyr

Fredag!

God morgon vänner ♥

Den här veckan har gått i ett med mycket jobb + annat som skulle fixas och idag känner jag mig trött och sliten. En ledig helg sitter verkligen på sin plats! Dessutom har Pelle varit bortrest hela veckan och nu äntligen får vi några dagar på oss att umgås, sova ut och ta hand om varandra! Jag njuter verkligen av allt roligt jobb under veckorna, men för att balansera upp det är det också viktigt att komma ihåg att ”ta ledigt” – en väldigt svår sak för den som driver eget företag. Men de helger jag inte jobbar i Torsby försöker jag verkligen logga ut och fokusera på annat. Någonstans behöver jag fylla på med ny energi då jag alltid ger mycket av mig själv i mitt jobb!

Idag sitter jag hemma och jobbar under förmiddagen och sen tänker jag ta en tidig helg! Eftersom jag kom hem sent i onsdags och jobbade från morgon till kväll igår ekar kylskåpet tomt. Jag ska skriva en ny matlista för helgen och veckan som kommer och sen åka till Ica maxi och storhandla. En av veckans favoritsysslor 😀 Är ni fler som gillar att handla mat där ute?

Sen ska jag ägna eftermiddagen åt att baka saffranssemor som jag ska bjuda vänner på i helgen. Det blir ingen nyttig variant den här gången, utan ”riktiga” semlor med både socker, smör och grädde (balans ni vet, med en bra grund är det okej att äta socker ibland, men inte alltid). Vetemjölet ska jag dock byta ut till ett glutenfritt alternativ och jag lovar att ni ska få ta del av recept sen!

Sen ska vi på bio ikväll! Hungerspelen hade premiär i veckan och nu ska det bli spännande att se fortsättningen. Jag har läst alla böcker, men minns inte riktigt vad som hände i tredje boken (bra minne?), så det blir en rolig och spännande överraskning! Är det någon som sett filmen än?

Och här har vi dagens frukost:

IMG_4559 IMG_4560 IMG_4562

 

Havgregrynsgröt med äggvita toppad med vaniljkvarg (kvarg+vaniljpulver), blåbär, jordnötssås (jordnötssmör+mjölk) och riven kokos.

 

Vad har ni för fredagsplaner?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Jag brukade älska att handla mat men numera har det tyvärr blivit något stressande. Har ofta lite småångest efteråt för att det blev dyrt (är student och har för det mesta väldigt lite pengar) för att jag inte orkade gå bort till den billigare affären eller för att jag köpte något onyttigt jag inte tänkt köpa. Väldigt tråkigt för jag älskar mat och matlagning och vill känna mig glad och inspirerad även när jag handlar!

  2. Linda Assarsson

    På väg till jobbet efter en härlig morgon fylld av morgonjogg, bak av majsfrallor till dagens lunchlåda och en lång och mysig frukost med sällskap av sambon <3
    Livskvalitet!

    Handlar gärna och ofta på Ica Maxi! Det där med inköpslista och kika extrapriser..
    Jag förstod inte att mamma tyckte det var kul när jag var liten..men nu är jag likadan 😉
    Tycker om att handla och försöker storhandla en gång i veckan, så skönt att ha det man behöver hemma & slippa småhandla 🙂

    Ser fram emot receptet på saffranssemlor! Saffran är såå gott 🙂

    Håller med om att balans är viktigt! Är allt men inte alltid är ett bra budskap tycker jag 🙂

    Önskar dig en underbar helg Emma 🙂

    1. Emma

      Vilken underbar start på fredagen Linda! Det är så härligt att höra hur du skapar de bästa förutsättningarna för dig själv och för att du ska må bra! Hoppas du får en riktigt fin helg nu! Stor kram

stats