Emma Barremyr

THE RIDGE

God morgon ♥

För ett tag sen fick jag se Youtubefilmen ”Danny Macaskill: The ridge” hos Sofia och blev helt mållös! Igår kom jag över den igen och kom på att jag även ville dela den med er. Ni måste titta på den! Det han gör i filmen ser så fantastiskt härligt ut, men samtidigt otroligt läskigt! Hur kan han ens göra det han gör undrar jag? Han är så duktig. Jag ryser – både för att jag blir imponerad, men också för att jag blir höjdrädd,  och för att det är så otroligt vackert!

Och självklart blir jag otroligt sugen på Skottland! Jag kanske inte kastar mig på en cykel och gör det han gör, men jag åker gärna dit och vandrar och ska kolla upp The Black Cuillin mer! Nu har ju vi andra äventyr inplanterade, men Skottland hamnar absolut högt uppe på listan!

Nu – luta dig tillbaka, njut och bli lika inspirerad som mig! Det här är sju minuter fantastiskt äventyr!

 

Häftigt ellerhur?

 

Den helt otroliga filmen får ge oss en fantastisk start på dagen och dra igång tisdagen här på bloggen! Idag gör jag nämligen ytterligare ett långpass här uppe i Torsby på 24 timmar och därför blir det bara tidsinställda inlägg till er så länge. I eftermiddag kommer det härlig inspiration, missa inte det!

Med det önskar jag er en underbar dag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Miranda

    Hej Emma!
    Först vill jag bara säga att du har en fantastiskt blogg, så mycket inspiration.
    Men jag har några saker jag går och funderar på som du kanske kan ge din synpunkt på.
    Hur har du lyckats få så många läsare till din blogg? Har du bara skrivit och så har det med tiden kommit fler och fler läsare? Eller delar du dina inlägg på någon portal?

    Jag vill gärna utbilda mig till PT men jag är rädd för att folk inte kommer tycka att jag är tillräckligt vältränad för att vilja anlita mig. Jag tränar och äter bra och är i bra form, jag är stark och har bra kondition men jag har också lite mer fett på kroppen än vad väldigt många andra i träningsvärlden har. Jag är absolut inte överviktig, men nyper jag mig på magen så får jag tag i en del fett ovanför magmusklerna t.ex. Men jag vill inte bli en PT som inriktar sig på fitness utan mer wellness och helhetshälsa. Men vad tycker du? Måste man som PT vara superslimmad för att lyckas? Tacksam för svar!

    1. Emma

      Hej Miranda! Tack! vad roligt att du gillar bloggen, det värmer att höra 🙂 Bloggen har växt med tiden genom att jag synts på internet, varit aktiv i sociala medier och självklart lagt ner MÄNGDER med tid på bloggen! Det var liksom grunden i mitt företag för att kunderna skulle hitta till mig. Angående att du vill utbilda dig till PT tycker jag att du ska följa ditt hjärta. Är det det du vill? Då tycker jag att du ska göra det, och du ska välja din egen väg. Wellness och helhetshälsa är något som växer och vi behöver fler starka profiler som förespråkar detta. Du ska inte vara någon annan för att få kunder, du ska vara dig själv. Och vill du något riktigt mycket kan du göra det. Men du måste vara beredd att kämpa för det 🙂 Kram

  2. Em - mitt liv på NZ

    Visst är den cool! Jag älskar cykling och framför allt downhill men detta skulle jag ALDRIG ge mej på. Killen är helt otroligt begåvad på två hjul! Men som du säger så blir man ju också väldigt sugen på att besöka Skottland – verkar som ett sånt oerhört vackert land.

stats